• LIFE&STYLE

    Σοκ από παίκτρια του Master Chef: «H που…να, ο π…στης και ο άσχετος» (video)

    • NewsRoom


    Η Γωγώ ήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες από το Master Chef και όπως φάνηκε, όχι με τον καλύτερο τρόπο.

    Το παιχνίδι μαγειρικής επεφύλασσε τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη για την ξανθιά παίκτρια από το Άργος, η οποία με ελάχιστη διαφορά έχασε από τον Τιμολέοντα στη δοκιμασία που τους δόθηκε. Αυτό διότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει παρά μόνο τέσσερα από τα πέντε πιάτα που της ζητήθηκαν.

    Η Γωγώ μετά την ανακοίνωση δεν κατάφερε να συγκρατηθεί, άρχισε να κλαίει και να παραπονιέται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ ολοκλήρωσε την παρουσία της χρησιμοποιώντας… γαλλικά.

    Ειδικότερα, μίλησε on camera για όλα όσα εκτυλίχθησαν και θυμήθηκε με πικρία ένα γνωστό ανέκδοτο: «Έχεις ακούσει αυτό που λέει το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο»!

    Δείτε το βίντεο:

    Όπως φαίνεται όσο περνούν οι ημέρες, το θερμόμετρο ανεβαίνει στο Master Chef, η ένταση κλιμακώνεται και οι παίκτες γίνονται ολοένα και πιο ανταγωνιστικοί, έχοντας ως στόχο το τελικό έπαθλο του διαγωνισμού μαγειρικής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Li Shufu: Ποιος είναι ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος που έβαλε στο στόχαστρο την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρανίκας: Απεγνωσμένοι αριστεριστές σώζουν βίλες λαμόγιων λέει για την Κωνσταντοπούλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Ξέσπασε η Αθηνά μετά τις «μπηχτές» για την ηλικία της



    ΣΧΟΛΙΑ