• LIFE&STYLE

    Chloe Grace Moretz: Το fashion icon της νέας γενιάς


    Η Chloe Grace Moretz είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, γνωστή από τους ρόλους της σε ταινίες όπως το The Poker House, Kick-Ass και If I Stay. Μπαίνοντας από παιδί στη βιομηχανία Χόλιγουντ, απέδειξε αρκετά γρήγορα την αξία της τόσο ως ηθοποιός.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Chloe Grace Moretz

    Το 2012, έπαιξε στη σκοτεινή κωμωδία του Tim Burton, Dark Shadows, δίπλα στον Johnny Depp, τη Michelle Pfeiffer και την Helena Bonham Carter, σε ένα ρόλο για τον οποίο απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Το 2013 κέρδισε ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα με τη συμμετοχή της στις ταινίες Kick-Ass 2 και Carrie. Το 2016 πρωταγωνίστησε στη μεγάλη box-office επιτυχία Neighbors 2: Sorority Rising.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Chloe Grace Moretz fashion

    Εκτός από ηθοποιός, η Moretz έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, ποζάροντας για εξώφυλλα γνωστών περιοδικών όπως των Flaunt, Vogue, Teen Vogue, Jalouse, Marie Claire, Interview, Elle, Love Magazine, Crash Magazine και InStyle. Ως ανερχόμενο fashion icon, το στιλ της έχει τραβήξει την προσοχή της βιομηχανίας της μόδας αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ως καλεσμένη στην πρώτη σειρά των σόου διάσημων σχεδιαστών, όπως αυτό του Dior για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Chloe Grace Moretz jimmy choo

    Το 2012, η Moretz έγινε το πρόσωπο της αμερικανικής επωνυμίας ρούχων Aéropostale και τον Φεβρουάριο του 2013 το περιοδικό Elle της απέμεινε το βραβείο “Next Future Icon Award” στα βραβεία Elle Style Awards του περιοδικού. Το 2015, η Moretz ανακοινώθηκε ως το πρόσωπο της καμπάνιας «Dreamers» του brand Coach, μια συνεργασία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με την 20χρονη ηθοποιό να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος του brand «Coach Floral».

    Αποτέλεσμα εικόνας για Chloe Grace Moretz coach

    Αποτέλεσμα εικόνας για Chloe Grace Moretz coach

    Τον Απρίλιο του 2018, η Chloë Grace Moretz πρωταγωνίστησε στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου Jimmy Choo

    Αποτέλεσμα εικόνας για Chloe Grace Moretz sexy

    Η νεαρή ηθοποιός έγινε πολλές φορές «πρωτοσέλιδο» μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον γιο του ποδοσφαιριστή David Beckham, Brooklyn Beckham.



    ΣΧΟΛΙΑ