• LIFE&STYLE

    Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ: Έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

    • NewsRoom
    Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ

    Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ


    Σε πελάγη ευτυχίας ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, καθώς καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

    Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day», λέγοντας πως ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη που κατάφερε να παραμείνει κρυφή.

    «Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι ότι για 9 μήνες κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια» είπε η παρουσιάστρια.

    Δείτε το βίντεο:

    Συγκινημένος μίλησε στο Happy Day, ο Χάρης Χριστόπουλος: «Μάς πήραν τα ζουμιά γιατί έλεγε “baby μαμά”», είπε αποκαλύπτοντας ότι έκανε ακόμα έναν γιο.

    «Κάναμε ένα καταπληκτικό αγόρι», δήλωσε.

    «Είμαι τρισευτυχισμένος. Το κρατήσαμε κρυφό γιατί μια εγκυμοσύνη δεν είναι έυκολο πράγμα και έχουμε περάσει διάφορα. Μετά από κάποια θεματάκια προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε. Ευχαριστούμε τον Θεό που όλα πήγαν σωστά. Και τον μαιευτήρα μας, Στέφανο Χανδακά», επισήμανε.

    «Όταν γίνεσαι γονιός σε λίγο πιο ώριμη ηλικία, το αντιμετωπίζεις διαφορετικά», εξομολογήθηκε ο δημοφιλής φωτογράφος.

    «Από την αρχή είπαμε ότι δεν θέλαμε να ξέρουμε το φύλο. Η Άννα κι εγώ θέλαμε κορίτσια… Μου αρέσουν τα αγοράκια, είμαι ερωτευμένος… Πήραμε το ωραιότερο πασχαλινό δώρο», πρόσθεσε.

    Ο Χάρης Χριστόπουλος η Ανίτα Μπραντ έγιναν πρώτη φορά γονείς το 2020, όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Χρήστος ο οποίος θα κλείσει τα 3 του χρόνια τον Ιούλιο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός φωτογράφος, Χάρης Χριστόπουλος και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Νησί του Σικελιανού, μετά από 15 χρόνια σχέσης.

    Διαβάστε επίσης:

    Αθηνά Ωνάση: Όλη η αλήθεια για την περιουσία της χρυσής κληρονόμου

    Χώρισαν Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης μετά από 9 χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ