ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
Το χαρμόσυνο νέο επιβεβαίωσε ο γνωστός φωτογράφος με τη σύζυγό του στο Happy Day.
Από την πρωινή εκπομπή του Alpha, τη Δευτέρα, ο Χάρης Χριστόπουλος απουσίαζε. Μετά το τέλος της ζωντανής σύνδεσης με τον Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην απουσία του, αποκαλύπτοντας τα όμορφα νέα.
Το ζευγάρι βγήκε στον αέρα της εκπομπής ζωντανά από το σπίτι τους και μίλησαν για τον ενθουσιασμό τους και την εγκυμοσύνη.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Άδικη η κράτηση του Θεοδωρόπουλου, δεν προκύπτει σύνδεση με τον θάνατο του τραγουδιστή, λένε οι συνήγοροί του
- Attica Group: Εκτόξευση EBITDA στα €15,7 εκατ. – Στα €329,8 εκατ. ο τζίρος
- Αιγαίο: Έξι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη
- Μελόνι: Οι σύμμαχοί της βλέπουν έγκριση της εκλογικής μεταρρύθμισης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.