• LIFE&STYLE

    Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του μετά την αποκάλυψη για την υγεία του ηθοποιού

    • NewsRoom
    Μπρους Γουίλις και Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις

    Μπρους Γουίλις και Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις


    Σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, Μπρους Γουίλις, ο οποίος διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρεται από την υποκριτική, προχώρησε η κόρη του, Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις.

    Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός σε ηλικία μόλις 67 ετών διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες.

    «Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού που αναρτήθηκε στα social media.

    Λίγες ώρες μετά η Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τα χιλιάδες μηνύματα που έστειλαν.

    Την ανάρτησή της συνόδευσε με μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία βλέπουμε πατέρα και κόρη να κάθονται αγκαλιά σε μια πολυθρόνα, ενώ ακολούθησε και μια χιουμοριστική εικόνα του
    ηθοποιού.

    «Χθες ήταν μια τόσο σουρεαλιστική μέρα, με το να μοιράζομαι κάτι τόσο προσωπικό. Δεν ήξερα πώς θα το πάρετε, υπάρχει πάντα ένα άγνωστο όταν μοιράζεσαι κάτι τόσο ευαίσθητο με τον κόσμο. Ήλπιζα για λίγη αγάπη και συμπόνια, αλλά πραγματικά ΠΟΤΕ δεν μπορούσα να προβλέψω το βάθος και το εύρος της αγάπης που λάβαμε ως οικογένεια.

    Συνεχίζω να εισπράττω την αγάπη, την ενέργεια και τις προσευχές που στέλνετε στον μπαμπά μου με τέτοιον τρόπο που μου προκαλούν δάκρυα στα μάτια καθώς το γράφω αυτό. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη σας, είμαι τόσο ευγνώμων που ακούω τι σημαίνει ο μπαμπάς μου για εσάς.

    Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με προσέγγισαν χθες, σας αγαπώ και σας εκτιμώ με όλη μου την καρδιά, θα μου πάρει πολύ καιρό για να απαντήσω στα μηνύματά σας!», έγραψε χαρακτηριστικά η κόρη του Μπρους Γουίλις.

    Δείτε την ανάρτηση:

    Σημειώνεται ότι ο Μπρους Γουίλις έχει αποκτήσει τρεις κόρες από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ, τη Ράμερ, 33 ετών, τη Σκάουτ, 30 ετών και Ταλούλα, 28.

    Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά από τον δεύτερο γάμο του, ηλικίας 10 και 7 ετών.

    Διαβάστε επίσης:

    Εγκαταλείπει την καριέρα του ο Μπρους Γουίλις – Διαγνώστηκε με αφασία



    ΣΧΟΛΙΑ