• LIFE&STYLE

    Ποιος ήταν πραγματικά ο λόγος που ο Μπρους Γουίλις έπαιξε στα «Φιλαράκια»

    • NewsRoom


    Στην 6η σεζόν της αξέχαστης και πολυαγαπημένης σειράς «Φιλαράκια» και για τρία επεισόδια συμμετείχε ο ηθοποιός Μπρους Γουίλις, συμπληρώνοντας το all star team των guest stars της σειράς.

    O Μπρους ενσάρκωσε τον πατέρα της Ελίζαμπεθ Στίβενς, Πολ, με την οποία ο Ρος είχε σχέση. Η Ελίζαμπεθ ήταν φοιτήτρια του κι αυτό δεν άρεσε τόσο στον μπαμπά της. O μόνος λόγος που τελικά συμβιβάστηκε ήταν γιατί κι εκείνος ήθελε να είναι με την Ρέιτσελ.

    Όμως, η απόφαση του Μπρους Γουίλις  να παίξει στα «Φιλαράκια» έχει πίσω της μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Εκείνη την εποχή, ο Γουίλις συμπρωταγωνιστούσε με τον Μάθιου Πέρι – τον Τσάντλερ από την τηλεοπτική σειρά – στην ταινία «The whole nine yards». Πριν κυκλοφορήσει η ταινία, ο Γουίλις ήταν προβληματισμένος για την επιτυχία της, κάτι που έκανε τον συμπρωταγωνιστή του να βάλει ένα στοίχημα: Ο Πέρι υποστήριζε ότι θα πάει πολύ καλά η ταινία στα box office και αν αποδεικνύονταν ότι είχε δίκιο τότε ο συμπρωταγωνιστής του θα έπρεπε να παίξει τζάμπα στη διάσημη σειρά.

    Η ταινία τους κατάφερε από τις πρώτες ημέρες τις κυκλοφορίας της να διακριθεί και κάπως έτσι δημιουργήθηκε ο ρόλος του Πολ. Ένας ρόλος που του χάρισε μάλιστα κι ένα βραβείο «Emmy»!

    Σημειώνεται πως η αμοιβή που θα λάμβανε από τη συμμετοχή του στη σειρά δόθηκε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.



    ΣΧΟΛΙΑ