Menu
-0.99%
Τζίρος: 3184.84 εκατ.

Αίγυπτος: Τον πρόεδρος Σίσι συνάντησε ο διευθυντής της CIA Τζον Ράτκλιφ

Life & Style

Ποιος ήταν πραγματικά ο λόγος που ο Μπρους Γουίλις έπαιξε στα «Φιλαράκια»

Comments

Στην 6η σεζόν της αξέχαστης και πολυαγαπημένης σειράς «Φιλαράκια» και για τρία επεισόδια συμμετείχε ο ηθοποιός Μπρους Γουίλις, συμπληρώνοντας το all star team των guest stars της σειράς.

O Μπρους ενσάρκωσε τον πατέρα της Ελίζαμπεθ Στίβενς, Πολ, με την οποία ο Ρος είχε σχέση. Η Ελίζαμπεθ ήταν φοιτήτρια του κι αυτό δεν άρεσε τόσο στον μπαμπά της. O μόνος λόγος που τελικά συμβιβάστηκε ήταν γιατί κι εκείνος ήθελε να είναι με την Ρέιτσελ.

Όμως, η απόφαση του Μπρους Γουίλις  να παίξει στα «Φιλαράκια» έχει πίσω της μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Εκείνη την εποχή, ο Γουίλις συμπρωταγωνιστούσε με τον Μάθιου Πέρι – τον Τσάντλερ από την τηλεοπτική σειρά – στην ταινία «The whole nine yards». Πριν κυκλοφορήσει η ταινία, ο Γουίλις ήταν προβληματισμένος για την επιτυχία της, κάτι που έκανε τον συμπρωταγωνιστή του να βάλει ένα στοίχημα: Ο Πέρι υποστήριζε ότι θα πάει πολύ καλά η ταινία στα box office και αν αποδεικνύονταν ότι είχε δίκιο τότε ο συμπρωταγωνιστής του θα έπρεπε να παίξει τζάμπα στη διάσημη σειρά.

Η ταινία τους κατάφερε από τις πρώτες ημέρες τις κυκλοφορίας της να διακριθεί και κάπως έτσι δημιουργήθηκε ο ρόλος του Πολ. Ένας ρόλος που του χάρισε μάλιστα κι ένα βραβείο «Emmy»!

Σημειώνεται πως η αμοιβή που θα λάμβανε από τη συμμετοχή του στη σειρά δόθηκε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
Η μάχη Γιαννακόπουλου – Κυριακού για το CNN, o Ζούλας και το Φάντασμα της Όπερας, οι 4 καρέκλες της ΕΡΤ, ένα quiz για κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η Πάολα πάει The Voice
Καρβέλας: Δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά, μία φορά έκανα μπάφο στα 18 μου – Ήπια μπύρα και με πήρε ο ύπνος (βίντεο)
The Voice: Η Πάολα στη θέση του Γιώργου Μαζωνάκη
Άννα Βίσση – Όχι γιατί: Το νέο βίντεο από τη Μήλο με φόντο το υπερπολυτελές Belita του Γιάννη Κούστα
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ακούει Βίσση – Η αντίδραση της τραγουδίστριας (video)
Κρεγκ Σταρ: Ο συνοδός πολυτελείας των €5,2 εκατ. που εξαπάτησε Νεοϋορκέζα χήρα, η έπαυλη των 14 εκατ. και οι πλαστικές που τον μεταμόρφωσαν
Μαζωνάκης: «Ο Γιώργος δεν είχε διαθήκη» λέει ο πρώην δικηγόρος του
Σάκης Ρουβάς: Έτσι αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη (video)
Σίλια Κριθαριώτη: Τι ετοιμάζει με τη Χάιντι Κλουμ στο Μόναχο; (video)