ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Κόβει» την ανάσα η Bella Hadid σε νέα φωτογράφισή της για τη μεξικάνικη Vogue. Το πανέμορφο μοντέλο ποζάρει στην άμμο του Μεξικού μόνο με το εσώρουχό της σε μια άκρως αισθησιακή φωτογραφία.
Η ίδια αγαπάει πολύ το Μεξικό και, όπως σχολίασε στο Instagram, η συγκεκριμένη φωτογράφιση έγινε στον παράδεισο!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Αντιμέτωποι με τέσσερα κακουργήματα οι 6 συλληφθέντες
- Νέα προειδοποίηση Ο’Λίρι (Ryanair): Έρχονται αυξήσεις έως 20% στα αεροπορικά εισιτήρια στην Ευρώπη το 2027
- Γεωργιάδης: «Μη δίνετε λεφτά σε ΜΚΟ, το ελληνικό κράτος καλύπτει το 100% των δαπανών οποιουδήποτε Έλληνα στο εξωτερικό»
- Αναδυόμενες αγορές: Το σοκ στη Βραζιλία προκαλεί φόβους για ντόμινο στις διεθνείς αγορές

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.