• LIFE&STYLE

    Συνάντηση κορυφής για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου: Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης μαζί με Κοντονή στο ίδιο τραπέζι

    • NewsRoom


    Ήταν γνωστό πως πρόθεση του Σταύρου Κοντονή ήταν να τα πει με τους “μεγάλους” για όλα τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, αυτό το περίφημο ραντεβού αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει δρομολογηθεί σε τέτοιο βαθμό που αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα.

    Από πλευράς του υφυπουργού Αθλητισμού υπάρχει αισιοδοξία ότι τα αφεντικά των μεγάλων ΠΑΕ θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και μάλιστα φέρεται πως έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις για αυτό το μεγάλο ραντεβού, στο οποίο έχει κληθεί φυσικά και ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά παραμένει μεγάλο ερωτηματικό η στάση του.

    sinantisiCollageΠροφανώς μιλάμε για μια ιστορική συνάντηση, στα επίπεδα αυτής του 2005 όταν οι “μεγάλοι” παραμέρισαν τις κόντρες τους και αποφάσισαν να λειτουργήσουν από κοινού για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην περίφημη και ιστορική (;) απόφαση δημιουργίας της Super League.

    Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως οι ομάδες που προσκληθεί από τον κ. Κοντονή τηρούν σιγή ιχθύος, κάτι λογικό, αφού μέχρι να φιξαριστεί το ραντεβού και πότε ακριβώς αυτό θα γίνει, πολλά μπορεί να αλλάξουν και τελικά όλα να καταλήξουν στο κενό.

    Το δεδομένο είναι ότι μιλάμε για πρόθεση και από τη στιγμή που υπάρχει πρόθεση να συζητήσουν οι “μεγάλοι”, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Ειδικά αν σε αυτή την περίφημη και συνάμα ιστορική συνάντηση δώσει το παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος.

    Πηγή: Contra.gr



    ΣΧΟΛΙΑ