• LIFE&STYLE

    Eκτός Euro 2016 o Βenzema – Eκβίαζε συνάδελφό του με sex tape

    • NewsRoom


    Εκτός Euro 2016 o ποδοσφαιριστής της Εθνικής Γαλλίας Karim Benzema, εξαιτίας της συμμετοχής του σε υπόθεση εκβιασμού συναδέλφου του με sex tape. «Ο Benzema δεν είναι πλέον επιλέξιμος και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν υπάρξει νέα εξέλιξη στο θέμα», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FFF) Noël Le Graët, ενώπιον πλήθους δημοσιογράφων που είχαν προσέλθει σε εκδήλωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

    «Είναι μια απόφαση που έκανα ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας
    σε μια περίπλοκη υπόθεση, που εκκρεμεί ενώπιον της δικαιοσύνης» δήλωσε ο επικεφαλής του γαλλικού ποδοσφαίρου, έξι μήνες από την ημέρα του αγώνα της πρεμιέρας Euro-2016 στη Γαλλία.
    “Το μέλλον του Βenzema στην Εθνική Γαλλίας είναι χλωμό», κατέληξε ο Le Graët.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Karim Benzema ομολόγησε ενώπιον του ανακριτή των Βερσαλλιών,τη συμμετοχή του στην απόπειρα εκβιασμού του παίχτη της Lyon Mathieu Valbuena, με ταινία ερωτικού περιεχομένου.

    Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται για συμμετοχή και συνέργεια, αφού φέρεται να είναι ο μεσάζοντας μεταξύ των εκβιαστών και του συναδέλφου του. Κατά πληροφορίες, ένας παιδικός φίλος του Benzema του ζήτησε να φέρει τους εκβιαστές σε επαφή με τον Valbuena.

    O πρώην διεθνής θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου να απολογηθεί.



    ΣΧΟΛΙΑ