• LIFE&STYLE

    Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες που απειλούν τη Victoria’s Secret

    aerie


    Το νέο χτύπημα για τη Victoria’s Secret έρχεται από μια νέα εταιρεία. Η σειρά εσωρούχων της American Eagle, Aerie, απειλεί το διάσημο κολοσσό. Παρότι η Aerie δεν είναι ακόμα πολύ γνωστή, οι πωλήσεις της σημειώνουν μικρή και σταθερή αύξηση, κερδίζοντας σταδιακά έδαφος.

    Γιατί, όμως, η εταιρεία αυτή αποτελεί κίνδυνο για τη Victoria’s Secret; Επειδή ακολουθεί μια πολύ έξυπνη τακτική. Εδώ και 2 χρόνια, έχει εγκαταλείψει το photoshop, με την καμπάνια της  #AerieREAL να κάνει θραύση.

    H Aerie υμνεί το γυναικείο σώμα και τις ατέλειες του. Απευθύνεται σε γυναίκες καθημερινές, όλων των ηλικιών και των κιλών. Αυτό είναι το πλεονέκτημά της εναντίον της Victoria’s Secret, που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για το photoshop που γίνεται στις φωτογραφίες των αψεγάδιαστων μοντέλων της. Μια πρόσφατη φωτογραφία στο Instagram και στο Facebook του οίκου αποδεικνύει πως κανείς δεν είναι τέλειος. Μάλιστα, δεδομένου της απαράδεκτης επεξεργασίας που είχε δεχθεί η φωτογραφία, τα δυο μοντέλα Martha Hunt και Stella Maxwell φαίνονται προβληματικά.

    Στη διαφημιστική φωτογραφία, όπως θα δείτε παρακάτω, τα μοντέλα ποζάρουν με παιχνιδιάρικη διάθεση, όμως εντύπωση προκαλεί ο αγκώνας της Hunt (το μοντέλο που βρίσκεται αριστερά).  Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν για το αδέξιο χέρι του μοντέλου ευθύνεται ο φωτισμός ή η πόζα. Οι χρήστες των social media, βέβαια, έριξαν το φταίξιμο στο photoshop και δε σταμάτησαν να αφήνουν αρνητικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία. Υπήρχαν τα πιο μετριοπαθή σχόλια, που χαρακτήριζαν το συγκεκριμένο post άτυχη στιγμή και υπήρχαν και κάποιοι που επιτέθηκαν στην εταιρεία.

    secret

    Πρόσφατα η Victoria’s Secret είχε δεχθεί ένα ακόμα πλήγμα από μια άλλη Αμερικάνικη εταιρεία εσωρούχων. Η εταιρεία Adore Me στοχεύει να ανταγωνιστεί και στη συνέχεια να ανατρέψει την Victoria’s Secret σε δύο βασικά σημεία: στη τιμή και στην αποκλειστικότητα. Η εταιρεία πρόσφατα πούλησε αρκετά σουτιέν μεγάλου μεγέθους και σχεδιάζει να βγάλει και μεγαλύτερα μεγέθη.

    adore me 4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/afti-eteria-theli-na-svisi-apo-charti-ti-victorias-secret/65463

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/kati-pai-poli-strava-tis-diafimisis-tis-victorias-secret/66824

     



    ΣΧΟΛΙΑ