• LIFE&STYLE

    Αποκλειστικό! Η Μαριάννα Λάτση και το πάρτι γενεθλίων για την Εριέττα στη Μύκονο

    erieta-kourkoulou

    Εριέτα Κούρκουλου


    Με σχετικά λίγους καλεσμένους, εξήντα περίπου στον αριθμό, δόθηκε την Κυριακή το βράδυ το πάρτι γενεθλίων της Εριέττας Κούρκουλου – Λάτση στο Principaute de Mykonos, το νέο sea side εστιατόριο στο νησί των ανέμων, που “απειλεί” την πρωτοκαθεδρία του Nammos.

    Οι καλεσμένοι της κυρίας Λάτση είχαν ενημερωθεί εδώ και μέρες για το χθεσινό πάρτι γενεθλίων της κόρης της, το οποίο ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Είναι ίσως η πρώτη φορά που η κυρία Λάτση δεν επέλεξε το Nammos για ένα τέτοιο event, αλλά προτίμησε το νέο hotspot, που έχει δημιουργηθεί στον Πάνορμο.

    Το παρόν στη βραδιά έδωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί στενοί φίλοι της οικογένειας και της Εριέττας, οι οποίοι απόλαυσαν ένα εξαιρετικό δείπνο και ένα φαντασμαγορικό σόου, το όποιο περιελάμβανε μέχρι και πυροτεχνήματα. Μεταξύ των καλεσμένων, ήταν ο κοσμηματοπώλης κύριος Κώστας Καίσαρης, με τη σύζυγο του Χριστιάννα, ο Ηλίας Ψινάκης, η γιαγιά της μικρής φυσικά κ. Εριέττα Λάτση, τα αδέρφια της Φίλιππος Κούρκουλος και Πάρις Κασιδόκωστας κ.α. Η σαμπάνια, ως είθισται σε αυτές τις glam βραδιές, έρεε άφθονη, ενώ ο χορός κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

    Το πάρτι γενεθλίων του Φίλιππου Κούρκουλου στη Μύκονο

    Δύο μήνες πριν, στη Μύκονο βρέθηκε πάλι η οικογένεια, για να γιορτάσει τα γενέθλια του μικρότερου γιου της κ. Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου, του Φίλιππου, που έγινε 18 χρονών. Όπως ήταν αναμενόμενο, το πάρτι χαρακτηριζόταν από χλιδή, με άφθονη σαμπάνια, πανάκριβες βότκες και σούσι. Τους καλεσμένους διασκέδασαν ο Θοδωρής Μαραντίνης με τους Onirama και στην συνέχεια η  Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Ariana Grande. Οι φίλοι του εορτάζοντος και ο ίδιος ο Φίλιππος Κούρκουλος έφτασαν στο νησί με το πλοίο της γραμμής, ενώ όσοι καλεσμένοι δεν είχαν δικό τους γιοτ, έμειναν σε πολυτελή ξενοδοχεία. Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 200, με φίλους της οικογένειας να δίνουν το παρόν, στο πάρτι ενηλικίωσης του τελευταίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/mikonos-giati-oli-fetos-idika-latrevoun-na-tin-misoun/65662

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/mikonos-giati-egine-aprosopo-allote-agapimeno-nisi-ton-ellinon/64619



    ΣΧΟΛΙΑ