• LIFE&STYLE

    Καυτό ειδύλλιο πρώην παίκτη του Survivor με πασίγνωστη τηλεπερσόνα αποκαλύφθηκε στο γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα

    τανιμανιδης-μπομπα

    Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης


    Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα ήταν και ένα «παράνομο» ζευγάρι, που κρατά κρυφή τη σχέση του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για μία πασίγνωστη τηλεπερσόνα και έναν πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι δυο τους ταξίδεψαν στη Σίφνο χωριστά προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες, ενώ στο γάμο, καθώς και τη δεξίωση φρόντισαν να κρατήσουν αποστάσεις. Ωστόσο, η τηλεπερσόνα και ο παίκτης του πρώτου Survivor διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο και πέρασαν «καυτές» νύχτες μαζί.

    Μάλιστα, καμαριέρα του ξενοδοχείου τους έπιασε «στα πράσα», καθώς μπήκε στο δωμάτιο προκειμένου να καθαρίσει και τους είδε στο κρεβάτι να κοιμούνται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, όπως αναφέρει η Espresso.

    Παρ’ όλο που τα ονόματα των δύο τηλεοπτικών προσώπων δεν έγιναν γνωστά, αν αναλογιστεί κανείς την περιγραφή των δύο εραστών και τους καλεσμένους του γάμου, εύκολα μπορεί να συμπεράνει για ποιους πρόκειται.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στη showbiz: Ζευγάρι ο Ντάνος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Το πένθος του Ηλία και το νέο πρόσωπο που θα «ταράξει» τη ζωή του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος της Ντολόρες Ο’Ριόρνταν των Cranberries



    ΣΧΟΛΙΑ