• LIFE&STYLE

    Αντώνης Βαρδής: Ενδοοικογενειακός πόλεμος μεταξύ των παιδιών του και της τελευταίας συζύγου του

    • NewsRoom

    Αντώνης Βαρδής και Φιλοθέη Μωβ πριν από χρόνια


    Ενας σφοδρός ενδοικογενειακός πόλεμος μεταξύ των παιδιών του σπουδαίου συνθέτη και τραγουδιστή, Αντώνη Βαρδή και της τελευταίας γυναίκας του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

    Οι εκατέρωθεν βολές, και μάλιστα δημόσια, έχουν προκαλέσει μια σύγκρουση άνευ προηγουμένου και σε τέτοιο σημείο που τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης και Καλλιστώ Βαρδή, να σκέφτονται να ζητήσουν ακύρωση του τελευταίου γάμου του πατέρα τους με την σύζυγό του, Φιλοθέη Μωβ.

    Τώρα και η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, μίλησε για την τελευταία συζύγου του πατέρα τους. Η Καλλιστώ Βαρδή σχολίασε στο «Super Κατερίνα» την ατάκα του αδερφού της σχετικά με το ενδεχόμενο να ακυρωθεί ο γάμος της Φιλοθέης Μωβ με τον Αντώνη Βαρδή.

    Οπως είπε: «Γενικά δε θέλω να ασχοληθώ με αυτό το άτομο. Μας έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στο παρελθόν. Θα συζητήσω με τον αδελφό μου να δούμε τι θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Γενικώς είναι ένα άτομο που μας δημιουργεί όλα αυτά τα χρόνια προβλήματα. Δε μπορούσαμε ούτε να πενθήσουμε τον πατέρα μας από τα προβλήματα που δημιουργούσε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουμε με τον γάμο, θα το συζητήσουμε με τον αδερφό μου».

    Ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε σε μια από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του, ότι ο ίδιος δεν μπορεί να συμβάλει νομικά στην ακύρωση του γάμου, επειδή ήταν μάρτυρας, Ωστόσο, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι η αδερφή του μπορεί να κινήσει τις νομικές διαδικασίες.
    Ο τραγουδιστής στράφηκε ξανά εναντίον της τελευταίας συζύγου του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, τονίζοντας πως έχει μετανιώσει που υπέγραψε για να γίνει ο γάμος τους.

     

    Γιάννης Βαρδής

     

    Η Φιλοθέη Μωβ απάντησε με δηλώσεις της στο «Super Κατερίνα»: «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα».
    Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πάμε να τα πετάξουμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ φρέσκος άνθρωπος. Τον καιρό της κρίσης βγαίναμε βράδυ με καροτσάκι και μοιράζαμε το φαγητό που μαγειρεύαμε στο σπίτι. Είχε γίνει τρόπος ζωής μας. Τα στηρίγματά μου σήμερα είναι η μητέρα, η κόρη και ο σύντροφός μου».

    Ο Γιάννης Βαρδής απάντησε άμεσα στις παραπάνω δηλώσεις, λέγοντας μέσω της ίδιας εκπομπής: «Θεωρεί λοιπόν τον γιο του Αντώνη Βαρδή σκουπίδι; Άρα το DNA του Αντώνη Βαρδή που υποτίθεται τον αγαπάει, το θεωρεί σκουπίδι, της δίνω συγχαρητήρια».

    Ο τραγουδιστής, παρέθεσε ακόμη και τις σκέψεις του περί ακύρωσης του γάμου του πατέρα του με τη Φιλοθέη Μωβ. «Αν βέβαια μπούμε στη διαδικασία ακύρωσης του γάμου με μεγάλη μου χαρά. Εγώ σαν μάρτυρας δεν μπορώ να το κάνω αλλά η αδερφή μου μπορεί, ας έχει τον νου της, κάποια στιγμή μπορεί και να συμβεί».

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτρης Χαντζόπουλος: Τι κρύβει ο περίφημος γελοιογράφος;
    Γρηγοριάδης, Διβάνη, Φάις: Τι θα διαβάσουμε το 2024;
    Έλτον Τζον: Το διάσημο πιάνο του και άλλα «θρυλικά» αντικείμενα σε δημοπρασία του Christie’s
     



    ΣΧΟΛΙΑ