• LIFE&STYLE

    «Αναρρώνει» η Κέιτ Μίντλετον – Πήγε να δει τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο

    • NewsRoom
    Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ

    Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ


    Νεώτερα για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον μεταδίδει η βρετανική DailyMail, σύμφωνα με την οποία, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ «αναρρώνει»

    Όπως έγινε γνωστό, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην περιοχή της κοιλιάς, πριν από τρεις εβδομάδες, ωστόσο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική του Λονδίνου επί 14 ημέρες, με την αποκατάσταση να εκτιμάται ότι θα πάρει τρεις μήνες.

    Μια σαφή ένδειξη ότι η υγεία της βελτιώνεται και αναρρώνει γρήγορα είναι ότι μπόρεσε να ακολουθήσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ, όπου αναρρώνει ο πεθερός της, βασιλιάς Κάρολος.

    Υπενθυμίζεται ότι η περασμένη εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

    Βέβαια, τα ευχάριστα νέα είναι ότι η κατάσταση της υγείας του βασιλιά αντιμετωπίζεται αφού ο καρκίνος βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

    Πίσω στην Κέιτ Μίντλετον, πηγή αναφέρει στην DailyMail πως «Η Κάθριν αναρρώνει καλά. Ανυπομονούσε να αλλάξει σκηνικό και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεσαλώνουν με τον Ουίλιαμ».

    Στη μοναδική δήλωση του Παλατιού του Κένσινγκτον σχετικά με την υγεία της, ένας εκπρόσωπος δήλωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι, «με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα».

    Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της χειρουργικής επέμβασης, αλλά πηγές ενημέρωσαν ότι δεν επρόκειτο για καρκίνο.

    Από τότε που βγήκε από το νοσοκομείο, χωρίς να φωτογραφηθεί, η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται στο Adelaide Cottage, το σπίτι της οικογένειας στο Windsor Home Park.

    Διαβάστε επίσης:

    Βασιλιάς Κάρολος: Έντονες αντιδράσεις για τον ομοιοπαθητικό γιατρό του

    Βρετανία: Μια μέρα κράτησε η επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι για να δει τον πατέρα του

    Ολλανδία: Με ευθανασία έφυγαν από τη ζωή ο πρώην πρωθυπουργός Ντρις φαν Αχτ και η σύζυγός του



    ΣΧΟΛΙΑ