ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Happy Day βρέθηκε σήμερα η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία αναφέρθηκε στο φετινό My Style Rocks και τη διαφορά του με το περσινό. Όπως δήλωσε η ίδια δεν της έγινε κάποια πρόταση για να συμμετέχει και φέτος στην κριτική επιτροπή. Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν θα ήταν καλή επιλογή, καθώς το κόνσεπτ στηρίζεται περισσότερο σε στοιχεία ριάλιτι παρά στο στυλ και τη μόδα.
«Φέτος δεν είμαι, γιατί δεν έγινε πρόταση. Το κόνσεπτ είναι τελείως διαφορετικό, απ’ ότι έχει φανεί. Δεν θα ήμουν καλή επιλογή. Έχει περισσότερη δόση ριάλιτι. Από το λίγο που έχω δει τα κορίτσια που συμμετείχαν πέρσι ήταν ανεπηρέαστες. Φέτος έχουν καταλάβει τη δυναμική και δίνουν περισσότερο βάρος στο τηλεοπτικό απ’ ότι στο styling», είπε μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Greece’s Next Top Model: Ποια κοπέλα θα αποχωρήσει σήμερα; (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: «Για πουθενά δεν είσαι! Καθρέφτη είδες;» – Παίκτρια ξεσπά σε κλάματα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γάμος Κούστα-Μέρμηγκα: Την αλήθεια τη φτιάχνει κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Οι αδερφές Αλεξανδρή κατέκτησαν νέο χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου (βίντεο)
- BYD: Αύξηση 22% οι πωλήσεις τον Ιούλιο – Ο ετήσιος στόχος παραμένει δύσκολος
- Washington Post: Ο πόλεμος στο Ιράν αποδυναμώνει τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ – Δεν μπορούν πλέον να προστατεύσουν το Ισραήλ
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει το βράδυ η Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδός λόγω των εργασιών για το Flyover
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.