• LIFE&STYLE

    Άγριο τρολλάρισμα στον Ντίνο Καρύδη επειδή… του έκοψαν τη σύνταξη


    Στο στόχαστρο μίας πραγματικής διαδικτυακής θύελλας αντιδράσεων έχει βρεθεί ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, με αφορμή μία ανάρτησή του για την περικοπή της σύνταξής του.

    Όπως και πάρα πολλοί άλλοι, ανώνυμοι συνταξιούχοι, έτσι και ο Ντίνος Καρύδης είδε το ποσό της σύνταξής του να μειώνεται δραματικά αυτόν τον μήνα, λόγω των περικοπών στις επικουρικές συντάξεις, και ξέσπασε στο Twitter με μία οργισμένη ανάρτηση: «Σήμερα παρά λίγο να πάθω εγκεφαλικό όταν η σύνταξη Αυγούστου είναι 50% κάτω .. Πιο λίγα κι από το νοίκι που πληρώνω».


    Ως εδώ καλά. Γιατί όμως να τα βάλουν οι χρήστες του Twitter με έναν συνταξιούχο που είδε τη σύνταξή του να πετσοκόβεται;

    Η απάντηση κρύβεται στην ανοιχτή υποστήριξη που είχε προσφέρει ο Ντίνος Καρύδης στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα προεκλογικά – μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2015 υπέγραφε στην εφημερίδα «Αυγή» ένα άρθρο γνώμης με τίτλο «Γιατί θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

    karydis-avgi

    Τη στάση αυτή δεν την έχουν ξεχάσει πολλοί χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι επιδόθηκαν σε ένα… πάρτυ σχολιασμού της ανάρτησης του Ντόινου Καρύδη, με αναφορές όπως οι παρακάτω:


    Μετά από τη θύελλα αντιδράσεων, ο Ντίνος Καρύδης επανήλθε με νέες αναρτήσεις του, δηλώνοντας ότι και αυτός ως άνθρωπος έκανε λάθος…

    Διαβάστε ακόμα στο mononews.gr:

    http://www.mononews.gr/thima-agriou-xilodarmou-apo-varipiniti-stefanako-o-akis-tsochatzopoulos/65464



    ΣΧΟΛΙΑ