• LIFE&STYLE

    Αγωγή κατά της πρώην συζύγου του κατέθεσε ο Μιχάλης Μουρούτσος – Ποιος ο ρόλος της Λάουρας;

    Μουρουτσος-Περρακη-αγωγη

    Αναστασία Περράκη και Μιχάλης Μουρούτσος


    Την δικαστική οδό αποφάσισε να ακολουθήσει ο Μιχάλης Μουρούτσος προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την πρώην γυναίκα του, Αναστασία Περράκη. Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Ολυμπιονίκης κατέθεσε αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας εναντίον της πρώην συζύγου του.

    Αιτία αποτέλεσε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Αναστασία Περράκη και σχολίασε τη σχέση της νυν συντρόφου του πρώην της, Λάουρα Νάργες με την 9χρονη κόρη τους, Έλενα.

    Το πρώην ζευγάρι απέκτησε την κόρη του το 2009, παντρεύτηκε και έκανε τη βάφτιση το 2010, ενώ οι δρόμοι τους χώρισαν το 2013, χωρίς όμως να έχουν βρει συναινετικό μονοπάτι να βαδίσουν.

    Οι δυο τους, αν και προσπάθησαν να κρατήσουν ισορροπίες για χάρη του παιδιού, δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

    Νάργες-Μουρούτσος
    Μιχάλης Μουρούτσος και Λάουρα Νάργες

    Οι δηλώσεις που ενόχλησαν τον Μουρούτσο

    Σε συνέντευξή της στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, τον Δεκέμβριο του 2017, η Αναστασία Περράκη είχε δηλώσει ότι, «Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Απ’ ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές, οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Το έχουμε συζητήσει με τον Μιχάλη, αλλά θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει όμως ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης».

    Δείτε το βίντεο:

    Σε ακόμη παλαιότερη συνέντευξη το 2015 η ίδια είχε αναφέρει ότι, «Προσπαθούμε και οι δύο πολύ. Υπάρχουν φορές που δεν λείπουν οι εντάσεις. Είμαστε σε τυπική φάση όσον αφορά το παιδί, τίποτα άλλο. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ακόμα και στο παιδί, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, γιατί, όταν ανοιγόμαστε, υπάρχουν προστριβές ακόμη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία; (video + poll)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσα χρήματα έλαβε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για την πρώτη του συνέντευξη; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: «Στην αγάπη, ένα κι ένα κάνουν ένα» (όπως λέει και ο Σαρτρ)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας για τη συνεργασία του με Λασκαράκη και Τσιμιτσέλη-Γερονικολού (video)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο Power of Love: Ο Παναγιώτης ξέσπασε για την αποχώρηση της Άννας (video)



    ΣΧΟΛΙΑ