• LIFE&STYLE

    Τι δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας για τη συνεργασία του με Λασκαράκη και Τσιμιτσέλη-Γερονικολού (video)

    λασκαρακη-βασω-μελετης-ηλιας

    Μελέτης Ηλίας και Βάσω Λασκαράκη στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Το Σόι Σου»


    Ο γνωστός ηθοποιός Μελέτης Ηλίας μίλησε για την συνεργασία του με την Βάσω Λασκαράκη, αλλά και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Epsilon, Εμείς, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, αισθάνθηκε στην αρχή αμήχανα, καθώς ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι με την Βάσω Λασκαράκη, στην επιτυχημένη σειρά Το Σόι Σου, με την οποία είναι και κουμπάρος, ενώ παράλληλα το απόγευμα είχε γυρίσματα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και την Κατερίνα Γερονικολού σε ταινία.

    «Το πρωί περνάω τις ώρες με τη Βάσω στο Σόι και το βράδυ περνάω τις ώρες με τον Γιάννη στο Bachelor 3. Νομίζω ότι και η Βάσω και ο Γιάννης στην προσωπική τους ζωή είναι καλά», δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας, ενώ συμπλήρωσε πως, «Νομίζω ότι όταν παίρνεται μια τέτοια απόφαση, παίρνεται και για των δύο το καλό. Πιο καλά είσαι όταν συνειδητοποιημένα το κάνεις αυτό, παρά να είσαι μέσα σε μια κατάσταση προβληματική».

    «Με τον Γιάννη και την Κατερίνα είμαι στο Bachelor. Μια αμηχανία μπορεί να την είχα, αλλά νομίζω ότι ως επαγγελματίας πρέπει να διαχωρίζω τα επαγγελματικά από τα προσωπικά, συμπεριφέρομαι 100%, όπως θα συμπεριφερόμουν κι αν δεν συνέβαινε τίποτα», δήλωσε ο ηθοποιός.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη της σχέσης τους!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Αγγελόπουλος-Κατερίνα Γερονικολού: Τα «καυτά» φιλιά στο Τατουάζ



    ΣΧΟΛΙΑ