• LIFE&STYLE

    Αυτές είναι οι δυο νέες εκπομπές που θα δούμε το 2019 στον ΑΝΤ1

    • NewsRoom


    Στο πλαίσιο της μετοχικής τους συνεργασίας, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και η Propagate συμφώνησαν στη δημιουργία και ανάπτυξη πρωτογενούς περιεχομένου.

    Ήδη, από το 2019 αναμένονται δύο νέα τηλεοπτικά προϊόντα. Πρόκειται για τα «Slip ‘N Slide» και «My Best Friend’s Fear».

    Το «Slip ‘N Slide» είναι ένα τηλεπαιχνίδι της Propagate βασισμένο σε παιχνίδι της WHAMO-O στο οποίο οι παίκτες καλούνται να εκτελούν εύκολες, κατά τα φαινόμενα, «αποστολές». Το τηλεπαιχνίδι θα προσαρμοστεί για τις απαιτήσεις του ΑΝΤ1 και θα είναι μία συμπαραγωγή των Propagate και του τηλεοπτικού σταθμού. Το πρόγραμμα «My Best Friend’s Fear» αφορά σε φάρσες οι οποίες θα καταγράφονται από κρυφές κάμερες και θα είναι συμπαραγωγή με το «Μακεδονία TV» στην Ελλάδα.

    Η συμμετοχή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Propagate του προσφέρει την απαραίτητη, περαιτέρω τεχνογνωσία για να αναπτύσσει πρωτογενές περιεχόμενο και να το διανέμει παγκοσμίως. Η Propagate με ιδρυτές τους Ben Silverman και Howard T. Owens, δημιουργούς των επιτυχημένων The Office, Ugly Betty, Jane the Virgin, Master Chef κ.ά, είναι μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παραγωγής παγκοσμίως με μεγάλες, διεθνείς συμφωνίες και συνεργασίες τηλεοπτικού περιεχομένου στο ενεργητικό της.

    Με ηγετικό ρόλο, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επεκτείνεται τόσο σε γεωγραφικά όσο και σε νέα τεχνολογικά περιβάλλοντα τολμώντας σταθερά βήματα. Βάσει στρατηγικού σχεδιασμού επενδύει σε πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες αξιοποιώντας τις τρέχουσες και διαμορφώνοντας τις επόμενες τάσεις. Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρει, επί 29 συναπτά έτη, δυναμικό περιεχόμενο με τη σφραγίδα του καλύπτοντας τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες του κοινού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο γοητευτικός ηθοποιός του Nomads – Από την Αμερική στη Μαδαγασκάρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον ΑΝΤ1;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Beat Buzzer: Δεν κόβεται η εκπομπή του Μαυρίδη από τον ΑΝΤ1



    ΣΧΟΛΙΑ