• LIFE&STYLE

    Τι πραγματικά συμβαίνει με τον ΑΝΤ1;


    Με επιμονή και υπομονή συνεχίζει τη δυναμική του πορεία ο ΑΝΤ1, παρά τις κακές γλώσσες που θέλουν τους ιθύνοντες του καναλιού να βρίσκονται σε πανικό.

    Το πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, που αποτελείται από πολλές νέες σειρές, ψυχαγωγικές αλλά και ενημερωτικές εκπομπές φαίνεται πως ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών απέναντι στον κανάλι, η οποία είχε κλονιστεί κατά την προηγούμενη σεζόν, όπως άλλωστε είχαν παραδεχθεί και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1.

    Ο Τζώρτζης Ποφάντης και η ομάδα του με σωστό σχεδιασμό και πνεύμα καλής συνεργασίας, δημιούργησαν ένα νέο πρόγραμμα, γεμάτο ενδιαφέρουσες παραγωγές και σήριαλ, όπως είναι η Επιστροφή και το Nomads. Φυσικά, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να κριθεί η επιτυχία των επιλογών του σταθμού, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν πρόκειται για προγράμματα που ο κόσμος τα έχει αγκαλιάσει και τα έχει εντάξει στην καθημερινότητά του.

    Παρά τη σκληρή κριτική που ασκείται στο σταθμό, με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «κόψιμο» εκπομπών, τα οποία δεν ευσταθούσαν όπως αποδείχθηκε, τα στελέχη του ΑΝΤ1 συνεχίζουν με επιμονή και σταθερά βήματα την πορεία τους, επενδύοντας στους ανθρώπους που στηρίζουν το κανάλι και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το 2019, ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει κι άλλα σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν νέα shows και μεγάλες παραγωγές όπως είναι το νέο talent show, The four, καθώς και νέες σειρές μυθοπλασίας.

    Έχοντας επενδύσει στα προγράμματα που προβάλλονται από τον ΑΝΤ1 και δείχνοντας υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες τους, οι υπεύθυνοι του καναλιού συνεχίζουν να εκπλήσσουν τους τηλεθεατές που ψάχνουν να βρουν στην τηλεόραση διασκεδαστικά και πρωτότυπα προγράμματα, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, καθώς και παραγωγές που θα τους συγκινήσουν και θα τους ταξιδέψουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΑΝΤ1 διαθέτει πολλά τέτοια προγράμματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Μαρμαράς: Ο Κύπριος χίπστερ του Nomads που έχει τρελάνει το twitter

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόνια Σολανάκη: Η όμορφη πρωταθλήτρια Yδατοσφαίρισης του Nomads από τα Χανιά (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άλεξ Καββαδίας: Ο ξανθός άγγελος του Nomads με τη μελωδική φωνή (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ