• LIFE&STYLE

    Αυτά είναι τα ακριβότερα party όλων των εποχών

    • NewsRoom


    Οι διάσημοι και δισεκατομμυριούχοι αυτού του κόσμου, έχουν πάντα έναν δικό τους ξεχωριστό τρόπο να μας επιδεικνύουν κατά καιρούς την αμύθητη περιουσία τους, οργανώνοντας party που τους στοιχίζουν πολλά εκατομμύρια. Τα party που θα σας παρουσιάσουμε είναι μερικά από τα ακριβότερα της ιστορίας.

    Το 2009 έγινε η εκλογή του Αμερικανού προέδρου ο Barack Obama το οποίο και αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της πολιτικής σκηνής της χώρας. Το party που οργανώθηκε προς τιμήν του κόστισε συνολικά 160.000.000 δολ στο οποίο συμπεριλήφθηκαν και πολλές εκδηλώσεις στο National Mall.

    Είναι ο μεγαλύτερος και ακριβότερος γάμος γαλαζοαίματων στην Μεγάλη Βρετανία. Ο παραμυθένιος γάμος του πρίγκιπα William και της Δούκισσας του Gambridge Kate Middleton ξεπέρασε σε budget και τον γάμο των γονιών του William, πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana, στοιχίζοντας στην βασιλική οικογένεια περίπου 70.000.000 ευρώ.

    Ωστόσο ο πολυτελέστατος γάμος έφερε έσοδα στην Μ. Βρετανία αξίας μισού δισεκατομμυρίου από την τεράστια έλευση τουριστών για την παρακολούθηση του σημαντικού γεγονότος.

    Ο δισεκατομμυριούχος Lakshmi Mittal έκανε την περιουσία του από τη βιομηχανία σίδηρου και χάλυβα. Το 2004 η κόρη του Vanisha παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Ammit Bhatia. Το ασημένιο προσκλητήριο αποτελούταν από 20 σελίδες .Υπήρχαν χιλιάδες επισκέπτες ή οποίοι έμεναν σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων κοντά στο Παρίσι όπου γινόταν ο γάμος. Ο γάμος ήταν μία εξαήμερη υπερβολή που περιλάμβανε πυροτεχνήματα από τον Πύργο του Άιφελ αλλά και την σταρ Kylie Minogue να τραγουδάει τις επιτυχίες της. Το κρασί κόστισε 1.500.000 δολάρια και ο σεφ έπρεπε να ετοιμάσει πάνω από 100 πιάτα που σερβίρονταν στην δεξίωση που έγινε στο παλάτι των Βερσαλλιών.

    Ο γάμος του πρίγκιπα του Abu Dhabi, Σεΐχη Mohammed bin Zayed bin Sultan Al Nahyan και της πριγκίπισσας Salama έγινε σε ένα στάδιο το οποίο κατασκευάστηκε ειδικά για τον εορτασμό, όπου μπορούσε να φιλοξενήσει 20.000 άτομα. Μάλιστα όλοι οι επισκέπτες μπορούσαν να πετάξουν σε όλο τον κόσμο με τα 34 jets που παρέχονταν από τους τους οικοδεσπότες.

    Συνολικά το ποσό του γάμου του στοίχισε 45.000.000 δολ.

    atlantis hotel

    Το Atlantis είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων κατασκευασμένο πάνω σε ένα τεχνητό νησί που έχει το σχήμα ενός φοίνικα Palm island. Τα εγκαίνιά του χαρακτηρίστηκαν από την εμφάνιση της Kylie Minogue τραγουδώντας πολλές από τις επιτυχίες της, αμέσως μετά τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό. Πολλοί celebrities πήγαν στην εκδήλωση μάρτυρες παρατηρώντας λένε ότι ήταν έως 2.000 διασημότητες παρόντες.

    Δεν κλείνει κανείς τα 50 κάθε πέρα, γι’ αυτό και ο Σουλτάνος Haji Hassanal Bolkiah του Brunei το γιόρτασε με το παραπάνω το 2006 όταν έσβησε τα κεράκια των 50 ετών. Εκτός από το ακριβό χαβιάρι και σαμπάνια που απόλαυσαν οι καλεσμένοι, είχαν και την δυνατότητα να ακούσουν τον Michael Jackson από κοντά.

    Ακόμη συγκλόνιζε όταν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπροστά στους 10.000 καλεσμένους ανακοίνωσε την πρώτη αύξηση των μισθών για τους δημόσιους υπαλλήλους του βασιλείου.

    Λίγες 13χρόνες κοπέλες θα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την στιγμή στον εορτασμό των γενεθλίων τους. Η Elisabeth Brooks όμως δεν είναι μια απλή 13χρονη κοπέλα, καθώς ο μπαμπάς της είναι ο  Ο David Brooks πρώην διευθύνων σύμβουλος της DHB Industries. Ο ίδιος για χάρη της κόρης του νοίκιασε 2 δωμάτια στο New York City’s Rainbow Room, μετά προσέλαβε τότε πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Aerosmith, ο 50 Cent,ο Don Henley από το συγκρότημα The Eagles, η Ciara και ο Stevie Nicks.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/toso-kostizi-na-ise-mia-apo-ta-meli-tis-ikogenias-kardashian-jenner/34783



    ΣΧΟΛΙΑ