• Mononews TV

    Ο Ομπάμα στο Μουσείο Ακρόπολης, που γιορτάζει 14 χρόνια λειτουργίας – mononewsTV


    Επιστροφή στην Αθήνα, αλλά και στο Μουσείο Ακρόπολης για τον Μπάρακ Ομπάμα, που πρόκειται να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα σε λίγες ημέρες.

    Προκειμένου να συμμετάσχει στο SNF Nostos Conference 2023, που πραγματοποιείται στις 21, 22 και 23 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα βρεθεί για δεύτερη φορά στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για μια συζήτηση τον πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο.

    Θέμα της συζήτησης, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου είναι οι τρόποι ενίσχυσης της Δημοκρατίας και η σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών. Ας σημειωθεί άλλωστε, ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει υποστηρίξει την κατασκευή του Obama Presidential Center στο Σικάγο αλλά και την υλοποίηση του προγράμματος Obama Foundation Leaders.

    Η προηγούμενη επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα ήταν τον Νοέμβριο του 2016 ενώ ήταν ακόμη Πρόεδρος των ΗΠΑ και τότε είχε επισκεφθεί τόσο την Ακρόπολη όσο και το Μουσείο. Κάτι, που όπως φαίνεται θα επαναληφθεί και τώρα – όσον αφορά το δεύτερο σκέλος – καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει εκφράσει τη σχετική επιθυμία και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συνεννοήσεις με το Μουσείο Ακρόπολης.

    Στις 20 Ιουνίου εξάλλου, το μουσείο γιορτάζει την 14η επέτειό του, που κάθε φορά συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερο γεγονός. Άγνωστο όμως, αν αυτή η επέτειος συμπέσει με την επίσκεψη του πρώην, αλλά διεθνώς αγαπητού, Αμερικανού προέδρου.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ