• LIFE&STYLE

    3+1 flat παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε το βράδυ της Ανάστασης


    Το βράδυ της Ανάστασης είναι ιδιαίτερο και θα πρέπει να ντυθούμε κατάλληλα! Το θέμα είναι το τι παπούτσια φοράμε σε μια περίσταση όπως αυτή, ειδικά την εποχή που διανύουμε τώρα, όπου είμαστε μεταξύ ψύχρας και ζέστης. Σε καμία περίπτωση δεν θα βάλουμε 12ποντες γόβες, ούτε θα πάμε με τα αθλητικά μας παπούτσια που φοράμε στο γυμναστήριο. Υπάρχουν πολλές επιλογές, που κυμαίνονται από τα flat μέχρι παπούτσια που έχουν λίγο τακουνάκι. Για να δούμε παρακάτω τι μπορούμε να φορέσουμε:

    1. Oxford shoes

    Είναι flat και…στυλάτα! Δίνουν στο ντύσιμό σας ανδρόγυνα χαρακτηριστικά, που το καθιστούν σοβαρό και κομψό. Μπορείτε να επιλέξετε από μαύρο μέχρι κάποιο χρώμα.

    2. Loafers

    Πρόκειται για τα παπούτσια που μπορεί να σας θυμίσουν μπαλαρίνες. Έχουν πιο μυτερό σχήμα, είναι sick και ταιριάζουν με την εποχή της άνοιξης.

    3. Εσπαντρίγιες

    Ανοιξιάτικο παπούτσι με ψάθα από κάτω. Μπορείτε να το φορέσετε μιας και το επιτρέπει η εποχή. Ωστόσο, αν στην περιοχή που είστε το πάει για βροχή, μην το φορέσετε!

     Και ένα με λίγο τακουνάκι…

    4. Ankle boots

    Μπορεί ο βαρύς χειμώνας να έχει φύγει, ωστόσο λόγω της ψύχρας που υπάρχει τα βράδια, μπορούμε να φορέσουμε μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο με λίγο τακούνι, σε μαύρο, καφέ ή χρώμα. Αποφεύγουμε τις μπότες, μιας και είναι Απρίλιος, και προτιμάμε όσο το δυνατόν πιο “κοντά” μποτάκια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυστικά επιτυχίας για την καλύτερη μαγειρίτσα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι φοράμε το βράδυ της Ανάστασης; Δείτε 3 στιλάτες και ασφαλείς επιλογές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιδέες για να διακοσμήσετε το πασχαλινό τραπέζι



    ΣΧΟΛΙΑ