• City Stories

    Ιδέες για να διακοσμήσετε το πασχαλινό τραπέζι

    • NewsRoom
    πασχαλινό τραπέζι


    Δεν αρκεί το ωραίο μενού που θα έχετε, αλλά και ένα όμορφα διακοσμημένο τραπέζι! Δείτε μερικές ιδέες παρακάτω και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.

    1. Γράψτε στα αυγά σας, τα ονόματα των καλεσμένων σας! Τοποθετήστε στο μέσον κάθε σερβίτσιου το αυγό κι έτσι θα έχετε προκαθορίσει μ΄έναν πρωτότυπο τρόπο και τις θέσεις των καλεσμένων. Στα καταστήματα θα βρείτε και πρασινάδα από χαρτί αν θέλετε να κάνετε ακόμη καλύτερη διακόσμηση. Επίσης μερικές κορδέλες διαφόρων χρωμάτων, που θα απλώσετε κατά μήκος του τραπεζίου, θα δώσουν μια πασχαλινή, εορταστική νότα στο τραπέζι σας.

    2. Βάλτε στο κέντρο του τραπεζιού μια πιατέλα διπλή ή τριπλή με αυγά (αυτή που έχουμε για τα σαντουϊτσάκια και τα μικρά γλυκά). Δυο τρία γυάλινα ποτήρια ή βάζα με ένα κλαδί αμυγδαλιάς και το πασχαλινό σας τραπέζι είναι έτοιμο!

    3. Βάλτε πασχαλινά σερβίτσια. Όπως τα Χριστούγεννα, έτσι και το Πάσχα μπορούμε να στρώσουμε το τραπέζι μας με σερβίτσια πασχαλινά που αμέσως θα κάνουν το τραπέζι μας γιορτινό. Πάρτε μικρά διακοσμητικά από χαρτί, καθώς και μικρά χάρτινα καλαθάκια για να τα γεμίσετε με σοκολατένια αυγουλάκια που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Φυσικά τα μικρά παιδιά θα ενθουσιαστούν περισσότερο από τον καθένα.

    4. Τοποθετήστε ετικέτες με ονόματα πάνω σε αυγά. Μπορείτε να βρείτε έτοιμα στην αγορά ή να τα φτιάξετε μόνη σας, αγοράζοντας αυγά από φελιζόλ και χαράζοντάς τα στο ένα μέρος, να δημιουργήσετε σχισμή για να βάλετε την ετικέτα με τα ονόματα των καλεσμένων.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξι tips για τέλεια πασχαλινά αυγά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασχαλινές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οργανώστε το πιο υπέροχο πασχαλινό τραπέζι!



    ΣΧΟΛΙΑ