• LIFE&STYLE

    Τι φοράμε το βράδυ της Ανάστασης; Δείτε 3 στιλάτες και ασφαλείς επιλογές


    Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου θα πρέπει το ντύσιμό μας να είναι ιδιαίτερα προσεγμένο. Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή, αφού τιμάμε την Ανάσταση του Ιησού και το χαροποιόν πένθος της Μεγάλης Παρασκευής και του Επιταφίου έχει ήδη περάσει, επομένως μπορούμε να ντυθούμε πιο χαρούμενα. Τι μπορούμε να φορέσουμε ώστε να είμαστε κατάλληλα ντυμένες για αυτή την περίσταση; Πώς να αποφύγουμε τις υπερβολές, να είμαστε εντός κλίματος και να αισθανόμαστε και όμορφα με αυτά που φοράμε;

    Ας δούμε παρακάτω τρεις ιδέες που θα μας προσφέρουν και στυλ και ασφάλεια στο θέμα του ντυσίματος, για το βράδυ της Ανάστασης:

    1. Ολόσωμη φόρμα

    Η ολόσωμη φόρμα σας βγάζει κατευθείαν απ’ τη δύσκολη θέση, αφού είναι κομψή, σικ και δεν χρειάζεται να συνδυάσεται το πάνω μέρος με το κάτω. Αποπνέει επιβλητικότητα και αριστοκρατικότητα, ενώ αν η φόρμα σας καταλήγει σε καμπάνα, τότε ο συνδυασμός σοβαρότητας και θηλυκότητας είναι ακαταμάχητος. Για το βράδυ της Ανάστασης στην εκκλησία είναι μια ιδανική επιλογή.


    2. Ταγιέρ

    Ένα ταγιέρ με μια απλή μπλούζα από μέσα είναι ό,τι πρέπει για το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Ειδικά αν προτιμήσετε ένα ταγιέρ σε κόκκινο χρώμα με μαύρη μπλούζα, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα είστε απόλυτα εναρμονισμένες με το κλίμα, μιας και η μέρα αυτή το “σηκώνει” και με το παραπάνω το κόκκινο!

    3. Πλισέ φούστα

    Οι πλισέ φούστες που φτάνουν μέχρι το γόνατο είναι ιδανικές για την εκκλησία, μιας και δεν είναι ούτε κοντές, ούτε στενές, επομένως δεν είναι καθόλου προκλητικές. Με ένα ωραίο μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο, θα είστε αέρινη και υπέροχη. Αν κάνει κρύο βάλτε την με ένα πουλοβεράκι και θα είστε απόλυτα στυλάτες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυστικά επιτυχίας για την καλύτερη μαγειρίτσα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3+1 flat παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε το βράδυ της Ανάστασης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιδέες για να διακοσμήσετε το πασχαλινό τραπέζι



    ΣΧΟΛΙΑ