• Ροή Ειδήσεων

    Σήμερα στη Θεσσαλονίκη η κηδεία του πυροσβέστη Δημήτρη Τσαλή


    Σήμερα Σάββατο (2/3), θα τελεστεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης η κηδεία του πυροσβέστη, Δημήτρη Τσαλή, που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, σε πυρκαγιά που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη.

    Το τραγικό περιστατικό με τον 46χρονο πυροσβέστη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Βιομηχανική Περιοχή στο Καλοχώρι.

    Ο άτυχος πυροσβέστης συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς που έκαιγε απορρίμματα σε αύλειο χώρο εργοστασίου, όταν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

    Λίγα αργότερα μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ένας ακόμη πυροσβέστης, που αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Ο άτυχος πυροσβέστης, ήταν πατέρας δύο παιδιών.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 46χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ για τα αίτια θανάτου που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβέστη θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος του 46χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε πυρκαγιά ο Πρόεδρος Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Έξι χρόνια φυλακή σε οικονομικό επιθεωρητή που εκβίαζε επιχειρηματίες



    ΣΧΟΛΙΑ