• Ροή Ειδήσεων

    Νόμος επέτρεπε σε συνοδούς υπουργών να μένουν σε 5στερα ξενοδοχεία – Το έγγραφο που αποκάλυψε το Ποτάμι

    • NewsRoom


    Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις επίσημων εγγράφων που αφορούν τροπολογίες που υπογράφονταν από την κυβέρνηση “κάτω από το τραπέζι” και έρχονται στο φως λίγες μόνο ώρες μετά τις αποκαλύψεις για το επίδομα ενοικίου που εισέπραττε όχι μόνο η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, αλλά και άλλοι τρεις εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί.

    Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης, με ανάρτηση στο twitter, «κάρφωσε» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και για άλλη προκλητική τροπολογία, η οποία επέτρεπε στους συνοδούς των υπουργών, όταν ταξίδευαν στο εξωτερικό, να διαμένουν στα ίδια υπερπολυτελή ξενοδοχεία με τα μέλη της κυβέρνησης, επιβαρύνοντας έτσι τον προϋπολογισμό του κράτους. 

    «Το επίδομα ενοικίου σε ζάμπλουτους υπουργούς δεν είναι το μόνο “πατριωτικό” μέτρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Καρκατσούλης. «Στις 27/7/2016 νομοθέτησε ώστε η συνοδεία των υπουργών να μένει στα πεντάστερα ξενοδοχεία στα ταξίδια και όχι σε φτηνότερα όπως ίσχυε στο παρελθόν», σημειώνει χαρακτηριστικά. 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παραιτήθηκε και ο Παπαδημητρίου μετά την Αντωνοπούλου-Έρχεται ανασχηματισμός

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Divani Caravel κάνει… έξωση σε 36 βουλευτές – Όλα τα ονόματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το διαμέρισμα στο Κολωνάκι για το οποίο έπαιρνε επίδομα η Αντωνοπούλου (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ