• Business Of Fashion

    Μοναδική και γεμάτη αντιθέσεις: Η χειμερινή συλλογή της Nadia Rapti είναι 24/7 (0’s)

    • NewsRoom


    Μοναδική και γεμάτη αντιθέσεις είναι η χειμερινή συλλογή της Nadia Rapti. Αντιθέσεις ανάμεσα στο μαύρο και το άσπρο, ανάμεσα στο κομψό παρελθόν και το δραστήριο παρόν, στην boho αισθητική της δεκαετίας του ’70 και το σύγχρονο μινιμαλισμό, την αβίαστη κομψότητα και το αναπάντεχο χαλαρό στιλ, ανάμεσα στο αυστηρό ανδρόγυνο και την ευέλικτη θηλυκότητα, τα basic colors και τις vintage γήινες φθινοπωρινές αποχρώσεις.

    Η Ελληνίδα σχεδιάστρια δημιούργησε πανέμορφα κομμάτια για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018/19, τα οποία υπηρετούν την αυθεντική και μοναδική προσωπικότητα της σύγχρονης γυναίκας.

    Η δυναμική όσο και κομψή μονοχρωμία σε λευκό ή μαύρο αλλά και o διαχρονικός συνδυασμός του Black & White, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στις συλλογές της Nadia Rapti και δε θα μπορούσε να λείπει ούτε από αυτήν. Αυτή τη φορά παίζει με τα prints και τα καρό σε ασπρόμαυρο. Ο κομψός συνδυασμός των basic αποχρώσεων του nude και του γκρι δίνουν το δικό τους τόνο στην συλλογή.

    Τα γήινα χρώματα, αλλά και το αριστοκρατικό Burgundy red, τα περίτεχνα floral και κεντητά prints και μοτίβα, τα ψηλόμεσα παντελόνια- καμπάνα, το βελούδο, το μετάξι και η γούνα, όλα είναι μια διακριτική αναφορά στον vintage chic κόσμο της δεκαετίας του 70.

    Απαλά μάλλινα πουλόβερ, φούστες και φορέματα, κομψά deux pieces, καμπαρντίνες «ντύνουν» με απαράμιλλο στιλ την καθημερινότητα μας.

    Πάντα συνεπής στην πρωταρχική της έμπνευση η Nadia Rapti «σχεδιάζει» μία νέα φιλοσοφία στην ελληνική μόδα: ορίζει εκείνη την κομψότητα που αναδεικνύει τον γυναικείο δυναμισμό και τη θηλυκότητα 24/7 δημιουργώντας ρούχα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνδυαστούν με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους για ένα μοναδικό κάθε φορά στιλ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Δεν θα πιστέψετε γιατί στην Burberry έχουν εμμονή με το νούμερο 17

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωρίστε τα brands που φτιάχνουν τα καλύτερα ρούχα εργασίας για γυναίκες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H Lacoste διορίζει για πρώτη φορά γυναίκα στην καλλιτεχνική της διεύθυνση



    ΣΧΟΛΙΑ