• Ροή Ειδήσεων

    Μια πολυτελής βίλα με πανοραμική θέα στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου (24 pics)

    • NewsRoom


    Αυτό το πολυτελές κατάλυμα βρίσκεται στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου και προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στην Κυκλαδίτικη θάλασσα και στα ελληνικά νησιά. Το εσωτερικό του ξενοδοχείου διαθέτει υπερβολικά ανοικτούς χώρους με ξύλινα πατώματα κρέμα-μπεζ και ενσωματωμένες συσκευές κουζίνας, καθώς και πληθώρα διαμερισμάτων κατάλληλων για φιλοξενία επισκεπτών ή μεγάλων συγκεντρώσεων.

    Η γεμάτη ηρεμία, γαλήνη και πολυτέλεια κατοικία, διατίθεται προς πώληση, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων Greece Sotheby’s International Realty  προς 6.950.000 ευρώ.

    Τα μεγάλα παράθυρα με ανοιχτή θέα συνδυάζουν αρμονικά το εσωτερικό του κτήματος με το εξωτερικό. Το κορυφαίο κατάστρωμα του σπιτιού ανοίγει τις πόρτες του σε ένα χώρο ηλιοθεραπείας που βρίσκεται άνετα γύρω από την κύρια πισίνα υπερχείλισης με τα κρυστάλλινα νερά της και το τζακούζι, ιδανικό για να αποδράσετε κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

    Η κύρια αίθριο διαθέτει μια μεγάλη τραπεζαρία κατάλληλη για συσκέψεις με φίλους και οικογένεια και μια αιωρούμενη αιώρα που βλέπει στον ωκεανό για όσους επιθυμούν να χωνέψουν την ομορφιά του νησιού. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του κυκλαδίτικου κτήματος είναι τα σύγχρονα λευκά μυκονιάδια διάδρομοι με κρέμα μπεζ δάπεδα, ένα state-of-the-art θέατρο στο σπίτι και μια εκπληκτική πανοραμική θέα στον ωκεανό.

    ΠΗΓΗ: Greece Sotheby’s International Realty 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Achillios»: Μία μαγευτική εξοχική κατοικία με απεριόριστη θέα στην Τζια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενός παλιού αρχοντικού σε boutique hotel στη Σαντορίνη (15 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ