ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατάληψη στο κτίριο του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου, πραγματοποιούν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας».
«Κατάληψη στο Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο στην Αθήνα μαζί με Κούρδους αγωνιστές ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ», αναφέρουν σχετικά σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Το Επιμελητήριο, βρίσκεται στην οδό Βάρναλη 27, στη Νέα Ερυθραία.
Περίπου 30 άτομα συμμετείχαν στην κατάληψη, η οποία έληξε μετά από επέμβαση της αστυνομίας που προχώρησε σε 20 προσαγωγές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Ρουβίκωνας κατά της «Εικονοκλαστικής Σέχτας»: «Κλασική περίπτωση ψυχοπαθών»!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ρουβίκωνας ειρωνεύεται την ΕΛ.ΑΣ.: «Σταματήστε να ταλαιπωρείτε άσχετους»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: H Ευρωπαϊκή Επιτροπή επαναφέρει τη διαπίστευση του Οργανισμού Πληρωμών – Πιερρακάκης: Δικαίωση στις προσπάθειές μας
- Πιερρακάκης: Οι τράπεζες πρέπει να στηρίξουν περισσότερο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις – Έρχονται μόνιμες φοροελαφρύνσεις
- Φωτιές: Πώς προστατευόμαστε από τους καπνούς και τα τοξικά σωματίδια των πυρκαγιών – Οι ομάδες που πρέπει να προστατευθούν
- Περιφέρεια Κρήτης: Χρηματοδότηση ύψους 510.000 ευρώ στον Δήμο Σφακίων για έργα ανάπλασης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.