• Πολιτική

    Ο Ρουβίκωνας κατά της «Εικονοκλαστικής Σέχτας»: «Κλασική περίπτωση ψυχοπαθών»!

    • NewsRoom
    Ρουβίκωνας


    Την έντονη αντίθεσή του με την πρακτική της «Εικονοκλαστικής Σέχτας» της «αθεϊστικής» οργάνωσης που ανέλαβε την τυφλή επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη με στόχο να υπάρχουν θύματα, εξέφρασε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης.

    Με ανάρτησή του στο Facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα χαρακτηρίζει την ομάδα ως «κλασική περίπτωση ψυχοπαθών» με αφορμή τα όσα αναφέρονται στο κείμενο ανάληψης της ευθύνης. Παράλληλα, εκφράζει την αντίθεσή του και για το τυφλό χτύπημα κατά κρεοπωλείου στην Κυψέλη από ομάδα αναρχικών vegan, από την οποία μάλιστα τραυματίστηκε ένας μετανάστης την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

    «Διαβάστε την ανάληψη ευθύνης.Κλασική περίπτωση ψυχοπαθών.Μαζί με την βόμβα στην Κυψέλη και τον τραυματία μετανάστη νομίζω οτι το τερματίσαμε», επισήμανε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

    Υπενθυμίζεται πως στο κείμενο της Εικονοκλαστικής Σέχτας αναφερόταν μεταξύ άλλων: «Επιτεθήκαμε στην εκκλησία γιατί μισούμε αυτό το απαίσιο ίδρυμα και για τον ιστορικό του ρόλο στην ανάπτυξη του δυτικού πολιτισμού της κοινωνίας. Μισούμε τους ναούς, την πίστη τους, την ηθική τους, τους παπάδες και τα κοπάδια… Ο σκοπός μας ήταν η έκρηξη την στιγμή που η προβλεπόμενη θρησκευτική λειτουργία θα ξεκινούσε το πρωί, είτε με τον χρονοδιακόπτη είτε αν θα το άνοιγε κάποιος, ελπίζοντας να προκαλέσει την μεγαλύτερη ζημιά που θα μπορούσε να γίνει σε κάποιο παπά και/ή στο κοπάδι των πιστών».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον Άγιο Διονύσιο – Ποια οργάνωση κρύβεται από πίσω

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυψέλη: Ένας τραυματίας από έκρηξη μηχανισμού έξω από κρεοπωλείο



    ΣΧΟΛΙΑ