• ΥΓΕΙΑ

    Τρεις συλλήψεις για «μαϊμού» εμβολιασμό στην Αττική – Δείτε video από τον εικονικό εμβολιασμό

    • NewsRoom
    ενισχυτική δόση του εμβολίου; Οι ειδικοί απαντούν


    Νέα υπόθεση με «μαϊμού» εμβολιασμούς έρχεται στο φως της δημοσιότητας, στην οποία εμπλέκονται μια νοσηλεύτρια καθώς και 2 γυναίκες που έλαβαν ψευδείς βεβαιώσεις εμβολιασμού.

    Οι τρεις γυναίκες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι δυο γυναίκες με τη συνδρομή της νοσηλεύτριας πουν εργάζεται σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορονοϊού.

    Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

    Αναλυτικά η ανακοίνωσή

    Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, υπάρχει νέο περιστατικό με «μαϊμού» εμβολιασμό και μάλιστα πλαστικής χειρουργού! Τόσο η γυναίκα αυτή, όσο και η νοσηλεύτρια συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, με την πλαστική χειρουργό -75 ετών- να έχει μεταβεί στο εμβολιαστικό κέντρο σε περιοχή της Αθήνας μαζί με την γραμματέα της.

    Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, τρεις γυναίκες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

    Ειδικότερα, οι δυο ημεδαπές (μια εκ των οποίων είναι γιατρός) με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορονοϊού.

    Πιο αναλυτικά, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

    Από την έρευνα που ακολούθησε και τη συνδυαστική αξιολόγηση και μελέτη του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε η συμμετοχή των ανωτέρω ημεδαπών στην υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.

    Από την έρευνα στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο εικονικός εμβολιασμός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

    Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

    Πηγή: healthstories.gr

    Διαβάστε επίσης

    ΕΟΔΥ: 2.329 κρούσματα, 26 θάνατοι και 333 διασωληνωμένοι – Δείτε τη γεωγραφική κατανομή
    Πλεύρης για Θεσσαλονίκη: Δεν τίθεται θέμα μέτρων, αλλά θέμα πρόληψης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ