ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αριθμός των θανάτων από κορονοϊό αυξήθηκε κατά 257 τις τελευταίες 24 ώρες στην Τουρκία, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, αριθμός που αυξάνει σε 20.135 τον συνολικό αριθμό των θανάτων από τη νόσο Covid-19.
Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων ανήλθε σε 15.197 την ίδια περίοδο, αυξάνοντας σε 2.162.775 τον συνολικό αριθμό τους από την αρχή της πανδημίας.
Η Άγκυρα επέβαλε πλήρη καραντίνα τα Σαββατοκύριακα και απαγόρευση της κυκλοφορίας τις καθημερινές προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Οι Τούρκοι θα βρίσκονται επίσης σε καραντίνα από τις 9 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου έως τις 5 το πρωί της 4ης Ιανουαρίου στο πλαίσιο των μέτρων αυτών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων με πάνω από 41.000 περιπτώσεις το τελευταίο 24ωρο
Μητρώο με όσους πολίτες αρνηθούν να εμβολιαστούν θα δημιουργήσει η Ισπανία
Ολλανδία: Εντοπίστηκαν 11 κρούσματα της μετάλλαξης της Βρετανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βομβαρδιστικά της Ρωσίας έκαναν «προγραμματισμένη» πτήση βόρεια της Σκανδιναβίας
- Επτά λεπτά μετά το SOS συνετρίβη το Falcon στην Άγκυρα: Πώς αποφεύχθηκε μεγαλύτερη τραγωδία για 30 δευτερόλεπτα
- Με βροχές και καταιγίδες ο καιρός τα Χριστούγεννα – Πότε έρχεται πτώση της θερμοκρασίας
- Το έτος 2025 σε δέκα…καρέ