ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σκωτία θα αρχίσει να εμβολιάζει κατά του κορονοϊού τα παιδιά από 5 ως 11 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Στέρτζον, η οποία συμφώνησε με τις συστάσεις βρετανών συμβούλων για τα εμβόλια.
Η Κοινή Επιτροπή Εμβολιασμών και Ανοσοποίησης συμβουλεύει και τα τέσσερα έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου για την εκστρατεία εμβολιασμού και μέχρι στιγμής όλα έχουν ακολουθήσει τις συστάσεις της.
«Παρότι ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η κυβέρνηση της Σκωτίας έχει δεχτεί τις συστάσεις τις Επιτροπής για εμβολιασμό των παιδιών από 5 ως 11 ετών. Θα δεχτούμε αυτή τη συμβουλή και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία παράδοσης των προμηθειών», ανέφερε στο Twitter η Στέρτζον.
Although it isn’t yet published, I can confirm that @scotgov has received advice from JCVI recommending that vaccination is offered to all 5-11 yr olds. We will accept this advice & work is now underway on the logistics of delivery. Parents/carers will receive further info asap. https://t.co/058r5Xsyu6
— Nicola Sturgeon (@NicolaSturgeon) February 16, 2022
Διαβάστε επίσης:
Disney World: Χωρίς μάσκα οι εμβολιασμένοι επισκέπτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Αλαφούζος: Δεν υπάρχει καμία πρόταση για αγορά της ΠΑΕ – Λάθος που έδιωξα τον Γιοβάνοβιτς
- Μόδα: Η άνοδος της Cartier, τα 5 δισ. της Kim Kardashian και η αδέξια κίνηση της Boss – μια αντιφατική εβδομάδα
- Τα γαλάζια δείπνα επιστρέφουν – Οι πρωταγωνιστές και οι στόχοι
- ΕΧΑΕ – Euronext: Τι αλλάζει από σήμερα για επενδυτές, χρηματιστές και εισηγμένες