• ΥΓΕΙΑ

    Παίδων Αγλαΐα Κυριακού: Δεν αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία

    Παίδων Αγλαϊα Κυριακού


    Κανονικά θα πραγματοποιούνται τα τακτικά χειρουργεία στη Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», αποφάσισε η διοίκηση του νοσοκομείου η οποία συνήλθε εκτάκτως στις 24 Μαΐου.

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, υπήρχε κατηγορηματική διαβεβαίωση τόσο της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας όσο και του Διευθυντή Χειρουργικού Τομέα, ότι με το υπάρχον προσωπικό δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες.

    Η σχετική ανακοίνωση:

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν.Π.Α. «Π. & Α. Κυριακού» συνελθόν σήμερα 24.05.2024 και ώρα 12:00 σε Έκτακτη Συνεδρίαση με θέμα : «Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων του Νοσοκομείου» και αφού έλαβε υπόψιν του την κατηγορηματική διαβεβαίωση τόσο της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας όσο και του Διευθυντή Χειρουργικού Τομέα, ότι με το υπάρχον προσωπικό δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες.

    ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

    Την μη αναστολή των τακτικών χειρουργικών περιστατικών, από Δευτέρα 27.05.2024.

    Διαβάστε επίσης

    Δίκη Κιβωτός του Κόσμου: Ξυλοδαρμούς και παιδική εργασία έναντι τροφής και στέγης περιέγραψαν πρώην εργαζόμενοι σε δομές

    Μοτοδυναμική: Παράταση έως το τέλος του 2031 για τη δωρεάν διάθεσης ιδίων μετοχών

    ΔΕΗ: Απόσχιση του τηλεπικοινωνιακού κλάδου χονδρικής και εισφορά του στην Fibergrid αποφάσισε το ΔΣ



    ΣΧΟΛΙΑ