ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπέρ της άρσης της πατέντας για τα εμβόλια κατά της Covid-19 τάσσεται η κυβέρνηση Μπάιντεν, όπως ανέφερε η Ύπατη Εκπρόσωπος των ΗΠΑ για το Διεθνές Εμπόριο Κάθριν Τάι την Τετάρτη.
Ωστόσο, όπως ανέφερε Αμερικανός αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters, απαιτείται χρόνο και μεγάλη συζήτηση. Και αυτό καθώς οργανισμοί όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμό Εμπορίου λειτουργούν με όρους ομοφωνίας και συναίνεσης.
Η θέση της Τάι διατυπώθηκε στο πλαίσιο συζήτησης για μια πιθανή τέτοια κίνηση, διά μέσου του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η κυβέρνηση – Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο
- Τι θα γίνει με τους Patriot, οι αποκαλύψεις του Πιέρρ, η συμμορία της μιζέριας, ο εφιάλτης των «50», τα… μήλα των πολιτικών, ο Αδωνις και η γαστρεντερίτιδα
- Τουρκία, οικονομία και η μεγάλη πολιτική τύφλωση
- Piraeus Securities για Jumbo: «Ασπίδα» απέναντι στην Temu – Στα 33 ευρώ η τιμή στόχος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.