ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διευκρινήσεις σχετικά με τον χρόνο διάθεσης των self tests από τα φαρμακεία έδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής.
Όπως ανακοίνωσε ο ΦΣΑ, πλέον η διάθεση των self tests στους πολίτες θα γίνεται μόνο κατά τις ώρες κανονικής λειτουργίας των φαρμακείων και όχι στη διάρκεια εφημεριών/διανυκτερεύσεων.
Διαβάστε επίσης:
Άκης Σκέρτσος: Έως το τέλος Ιουνίου το 40-50% των ενηλίκων θα έχει κάνει τουλάχιστον μία δόση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από την Dame Kiri Te Kanawa στον Martin Scorsese και και τη Metropolitan Opera: Η Rolex και η μακρά, σιωπηλή της συμμαχία με τις Τέχνες
- Κέβιν Γουόρς: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τραμπ για επικεφαλής της Fed
- Ξεκίνησε με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα χρήσης προσομοιωτών για εκπαιδευτικούς Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο Ίδρυμα Ευγενίδου
- Πολύτιμα μέταλλα: Επιβεβαιώνεται το μοτίβο “fast-up, fast-down” – Βουτιά για χρυσό και ασήμι μετά το ράλι-ρεκόρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.