• ΥΓΕΙΑ

    Επαναστατική θεραπεία για τον καρκίνο στον προστάτη και την πέτρα στα νεφρά

    • NewsRoom

    Η κακοήθεια στον προστάτη μπορεί να αντιμετωπιστεί


    Μια πρωτοποριακή μέθοδο για την αντιμετώπιση του προστάτη και της πέτρας στα νεφρά προσφέρει η τεχνολογία laser moses που παρουσιάζει η ομάδα του χειρουργού ουρολόγου Βεβελογιάννη Παναγιώτη διευθυντού κλινικής ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής λιθίασης και προστάτη.
    Μία πρωτοποριακή εξέλιξη στο χώρο της ιατρικής επιστήμης των Lasers, η τεχνολογία Moses (Μόουζες) υπόσχεται να βάλει τέλος στα προβλήματα καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη και λιθίασης των νεφρών.

    «Αυτή είναι η διαμόρφωση παλμού του συστήματος λέιζερ moses που δίνει οριστικό τέλος στα προβλήματα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη και της πέτρας στα νεφρά. Ίσως η μεγαλύτερη εξέλιξη στο χώρο της ιατρικής τεχνολογίας των λέιζερ της δεκαετίας».

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, η νέα τεχνολογία παρουσιάστηκε από τον γιατρό Παναγιώτη Βεβελογιάννη, Χειρουργό Ουρολόγο, διευθυντή Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής λιθίασης και προστάτη.

    «Ο πρώτος ελεγχόμενος παλμός δημιουργεί έναν στεγανό θύλακο μέσα στο υδάτινο περιβάλλον στο οποίο χειρουργούμε δια του οποίου εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου αργότερα διέρχεται η κυρίως ακολουθία του λέιζερ η οποία αποδίδεται βέλτιστα στο στόχο με εξαιρετική ακρίβεια Θέλει να συμπεριληφθεί η αναφορά του για επέμβαση σε συνθήκες κενού».

    Με τη χρήση της νέας τεχνολογίας Laser Moses, οι ασθενείς απαλλάσσονται ανώδυνα από τα προβλήματα καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη και παίρνουν εξιτήριο αυθημερόν.

    «Αυτή είναι η λέιζερ εκπυρήνιση του προστάτη molep, μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική που εισήχθη από την ομάδα μας στη χώρα που αποφλοιώνει ήπια και ευγενικά τον ιστό, ανώδυνα και αναίμακτα προσαρμοζόμενη στην εκάστοτε ανατομία του κάθε ανδρός ξεχωριστά».

    «Αναρροφά τον ιστό αποστέλλοντάς τον για ιστολογική εξέταση. Αποτελεί τον νέο χρυσό κανόνα στην ουρολογία διεθνώς απελευθερώνοντας τον ασθενή αυθημερόν για τις καθημερινές του δραστηριότητες».

    Εξίσου αποτελεσματική είναι η εφαρμογή της μεθόδου Laser Moses και στην αντιμετώπιση της πέτρας στους νεφρούς.

    «Αυτή είναι η laser ενδοσκοπική λιθοτριψία όπου με τη χρήση μίας μικροσκοπικής κάμερας που ανέρχεται τον ουρητήρα, ο λίθος εξαχνούται μεταπίπτοντας δηλαδή από στερεά σε αέρια φάση με τη βοήθεια των 120 Ηz του συστήματος moses, ανεξαρτήτως εντόπισης ή μεγέθους λίθου σε μία μόνο συνεδρία και μη δημιουργώντας συγκρίμματα τα οποία τραυμάτιζαν κατά την κάθοδό τους στο παρελθόν τον βλεννογόνο που επενδύει εσωτερικά τον ουρητήρα και τους νεφρούς».

    «Είναι χαρά μας να συμβαδίζουμε πάντα με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο εξωτερικό και να παρέχουμε το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών στον Έλληνα ασθενή».

    Διαβάστε επίσης:

    Κύκλωμα πλαστών συνταγογραφήσεων: Προφυλακίζονται τα δύο ηγετικά στελέχη – Τι κατηγορίες αντιμετωπίζουν
    H άμεση σχέση του κατάγματος του ισχίου με την ανδρική οστεοπόρωση
    Γκίκας Μαγιορκίνης: «Λευκός πνεύμονας» και στην Ελλάδα – Μας ανησυχεί η αντοχή στα αντιβιοτικά
     



    ΣΧΟΛΙΑ