ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προειδοποίηση ΕΟΦ μετά απο ενημέρωσή του από τον Οργανισμό Φαρμάκων της Νορβηγίας, μέσω του συστήματος ειδοποίησης ανάμεσα στις αρχές των κρατών-μελών, για τη διάθεση του ενέσιμου διαλύματος LEMONBOTTLE, το οποίο προωθείται για τη λιποδιάλυση.
Ο Οργανισμός προειδοποιεί ότι το συγκεκριμένο προϊόν που κυκλοφορεί με ενδείξεις φαρμάκου δεν διαθέτει σχετική έγκριση από τον ΕΟΦ και ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω, ο ΕΟΦ καλεί τους καταναλωτές να μην προβούν σε προμήθεια και χρήση του ανωτέρω προϊόντος.
Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.
Διαβάστε επίσης:
Εκπαιδευτική αποστολή του Propeller Club στη Σύρο
Σπύρος Λάτσης: Τι συμβαίνει με την EFG International; Οι συζητήσεις και τα σενάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Απηύθυνε κάλεσμα για εθνική ενότητα – «Ο εχθρός απέτυχε στο πεδίο της μάχης και επιδιώκει να μας διχάσει»
- Νίκος Τσάκος-Σίλια Κριθαριώτη: Το ατμοσφαιρικό πάρτι κάτω από την Ακρόπολη
- Ανεστίδης: Αποδεσμεύονται οι λογαριασμοί του, αθωώθηκε για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΕΤΜΕ: Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις Δοκιμές Αποδοχής και Επίδειξης Δυνατοτήτων (SAT) της πρωτότυπης πλατφόρμας USSPS, Πανόπτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.