• First Top Stories

    Συνεχίζει τη μεγάλη ζωή ο Πετσίτης: Στο Λονδίνο αγκαλιά με σέξι τραγουδίστρια

    • NewsRoom

    Ο Μανώλης Πετσίτης


    Στο Λονδίνο, παρέα με την καυτή τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη, εντοπίστηκε το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, ο παιδικός φίλος του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης.

    Την ώρα που η Εισαγγελία Αθηνών έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση της ΔΕΠΑ, ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso αναφέρει ότι ο «Μανόλο» εθεάθη στο βροχερό Λονδίνο.

    Φαίνεται πως με όλα αυτά ο Μανώλης Πετσίτης θέλησε να το ρίξει για λίγο έξω, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, και να ξεσκάσει. Έτσι, πετάχτηκε μέχρι τη βρετανική πρωτεύουσα έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή Βίκυ Καρνέζη.

    Πηγή φωτογραφίας Espresso

    Η σέξι τραγουδίστρια φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρύψει τα αισθήματά της για τον Μανώλη Πετσίτη και έτσι ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook φωτογραφικά στιγμιότυπα από την απόδρασή τους στο Λονδίνο.

    Πηγή φωτογραφίας Espresso

    Μάλιστα, σε καθεμία από τις επίμαχες φωτογραφίες που απεικονίζεται στην αγκαλιά του «Μανόλο», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, φρόντισε να γράψει και τις σκέψεις της. «Πέρασα μπόρες και φουρτούνες για να σε συναντήσω!!! Τώρα κατάλαβα πολλά», «Με την αγάπη μου», «Εγώ και ο θησαυρός μου»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση Πετσίτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανώλης Πετσίτης: Ελέγχεται από έναν εισαγγελέα και δύο ανακριτές o «φίλος» του Παππά



    ΣΧΟΛΙΑ