• Πολιτική

    H μεγάλη ζωή του «Μανόλο του Παππά»: Σαν ηθοποιός, στο πλευρό της Βίκυς Καρνέζη (pics)

    Μανώλης Πετσίτης - Βίκυ Καρνέζη

    Μανώλης Πετσίτης – Βίκυ Καρνέζη


    Τη μεγάλη ζωή συνεχίζει ο πρώην σερβιτόρος και νυν υψηλόβαθμος συνεργάτης επιχειρήσεων με παχυλούς μισθούς, Μανώλης Πετσίτης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  που είδε από τη μια στιγμή στην άλλη τη ζωή του να αλλάζει εντυπωσιακά με την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία.

    Ο «Μανώλης του Παππά», όπως έγινε γνωστός λόγω της στενής του φιλίας με τον παλαιό συμμαθητή του Νίκο Παππά, συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του στη Βρετανία, στο πλευρό της τραγουδίστριας Βίκυς Καρνέζη, ανεβάζοντας μάλιστα στο διαδίκτυο εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πολυτελής καθημερινότητά τους.

    Οι δυο τους ζουν την ευτυχία τους σε ακριβά εστιατόρια, ξενοδοχεία και παμπ του Λονδίνου και άλλων μεγαλουπόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει μόνος του αλλά και στον πλευρό της συντρόφου του, με την οποία ετοιμάζονται να παντρευτούν, θυμίζοντας ταινία του Χόλιγουντ.

    Μανώλης Πετσίτης – Βίκυ Καρνέζη
    Μανώλης Πετσίτης
    Μανώλης Πετσίτης

    Πίσω στην Αθήνα, πάντως, η προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί ο ακριβής ρόλος του στην υπόθεση του σκανδάλου της ELFE με τις οφειλές εκατομμυρίων στη ΔΕΠΑ συνεχίζεται. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πετσίτης, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα άνηκε στο περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου, εμφανίστηκε ως συνεργάτης της εταιρείας ΕLFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η Δικαιοσύνη μελετά δημοσιεύματα και καταγγελίες οι οποίες ήθελαν τον «Μανόλο» να παίζει κάποιο ρόλο στην προσπάθεια της ELFE να συνεχίσει να λαμβάνει των υπηρεσιών της ΔΕΠΑ, παρά το τεράστιο φέσι που ξεπερνούσε τα 120 εκατ. ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέες αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του «Μανόλο του Παππά»: Τα περίεργα με το μπαρ στο Κολωνάκι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Σύμβουλος με κρυφά… χαρίσματα: Ο «Μανόλο του Παππά», η δασκάλα γιόγκα και ο συνταξιούχος από την Τσεχία
     
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνεχίζει τη μεγάλη ζωή ο Πετσίτης: Στο Λονδίνο αγκαλιά με σέξι τραγουδίστρια



    ΣΧΟΛΙΑ