• First Top Stories

    Ποιος τρόλαρε τον Πετρόπουλο: “Του είπα να αυξήσει τις εισφορές και αυτός το πίστεψε”

    Πετρόπουλος


    Ο Τάσος Πετρόπουλος και οι απίθανες δηλώσεις του αναφορικά με τους γεμάτους ευγνωμοσύνη ελεύθερους επαγγελματίες, που σπεύδουν να τον ευχαριστήσουν για την αύξηση των εισφορών τους και να του ζητήσουν να πληρώνουν ακόμα περισσότερα, έχουν προκαλέσει για μια ακόμα φορά φρενίτιδα στους χρήστες του διαδικτύου. 

    Αυτό βέβαια, που δεν αντιλήφθηκε ο κ. Πετρόπουλος είναι ότι ο άνθρωπος που τον “ευχαρίστησε” για τις εισφορές, δεν το εννοούσε αλλά τον τρόλαρε. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα πανηγύρι από tweets.

    Facebook και Twitter έχουν κατακλυστεί από μηνύματα γεμάτα χιούμορ αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Πετρόπουλου, ο οποίος παρά την αποκάλυψη της ειρωνίας του χρήστη, φαίνεται πως επιμένει στα λεγόμενά του.

    Ίσως βέβαια ο κύριος υφυπουργός έχει κάποιο δίκαιο, αν ισχύουν τα όσα αναφέρει ένας χρήστης του Facebook, ο οποίος δηλώνει πως αποτελεί την αιτία της παρεξήγησης. Όπως αναφέρει: «Χθες συνάντησα τυχαία τον υφυπουργό εργασίας Πετρόπουλο. Σκέφτηκα να τον τρολάρω. Του λέω λοιπόν ότι οι εισφορές μου με τον νέο τρόπο υπολογισμού είναι πολύ χαμηλότερες από τις προηγούμενες και αισθάνομαι ότι δεν επαρκούν για να λάβω αξιοπρεπή σύνταξη, εάν και όταν … και θα επιθυμούσα να πληρώνω τουλάχιστον όσα πλήρωνα μέχρι σήμερα. Ο άνθρωπος προφανώς το πίστεψε και από το πρωί έχει ξεσκιστεί να επαναλαμβάνει σε δηλώσεις του αυτά που του είπα».

    Κατά τα λοιπά το πάρτι για τις δηλώσεις Πετρόπουλου στο Twitter συνεχίζεται:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γελάει το πανελλήνιο με το άρθρο του «λόγιου» Καρανίκα – Χαμός στο Twitter με το #vivliothiki_karanika

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με την #greek_NASA του Ν. Παππά – Απογειώθηκε το Twitter με τους Έλληνες αστροναύτες



    ΣΧΟΛΙΑ