• First Top Stories

    Σταύρος Ψυχάρης: Τα «μαύρα» Χριστούγεννα του πάλαι ποτέ ισχυρού ανδρός του ΔΟΛ

    Σταύρος Ψυχάρης

    Σταύρος Ψυχάρης


    Το ρητό «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται…» ταιριάζει γάντι αυτή την περίοδο στον πάλαι ποτέ ισχυρό ανήρ του ΔΟΛ κ. Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

    Κάτι που φάνηκε και από την παραμονή του σε ιδιωτική κατοικία γνωστής φιλικής του οικογένειας, στο θέρετρο της Αράχωβας, για τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολογική του κατάσταση ήταν πολύ κακή και παρά τις προσπάθειες των οικοδεσποτών του να περάσει όσο το δυνατόν πιο καλά, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

    Υπήρξαν μόνο ελάχιστες στιγμές που χαμογέλασε, ίσως επειδή όπως λένε αυτοί που τον ξέρουν πολύ καλά, αυτά ήταν τα πιο «μαύρα» Χριστούγεννα του κ. Ψυχάρη.

    Συνειδητοποίησε ίσως ότι φέτος παρόλο που το ήθελε πολύ, δεν θα μπορούσε να μεταβεί στην Κουρσεβέλ και στο αγαπημένο σαλέ που νοίκιαζε, με τον Οργανισμό του να «βράζει».

    Αν το έπραττε και τον εντόπιζαν κάποιοι, ο αντίκτυπος της είδησης σε συνδυασμό με τα όσα συμβαίνουν στον ΔΟΛ εδώ και μήνες θα δημιουργούσε ιδιαίτερα αρνητικές εντυπώσεις.

    Έτσι, περιορίστηκε σε μια τυπική απόδραση στην «Μύκονο του χειμώνα» μαζί με την σύζυγό του Χριστίνα, η οποία πάντως δεν περιελάμβανε δημόσιες εμφανίσεις.

    Ο κάποτε πανίσχυρος εκδότης δεν βγήκε καθόλου σύμφωνα με πληροφορίες από την φιλική κατοικία στην οποία φιλοξενήθηκε, προτιμώντας την θαλπωρή μπροστά στο τζάκι και κάποιες συζητήσεις με τους οικοδεσπότες.

    Συζητήσεις περί πολιτικής και άλλων καινών δαιμονίων, οι οποίες ήταν σίγουρα ενδιαφέρουσες παρά την δυσκολία που αντιμετώπισαν κάποιες φορές οι οικοδεσπότες στο να αντιληφθούν με την πρώτη τα λόγια του εκδότη.

    Ο κ. Σταύρος Ψυχάρης επέστρεψε σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν στο κλεινόν άστυ στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και γιόρτασε όσο αυτό ήταν δυνατό με δεδομένη την πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται, την έλευση του νέου χρόνου, στην κατοικία του στο Κολωνάκι.

    Ήταν μια παραμονή, που δεν θύμιζε σε τίποτε αυτές προηγουμένων ετών, τότε που πανίσχυρος εκείνη την εποχή εκδότης του ΔΟΛ, υποδεχόταν το νέο έτος στις Γαλλικές Άλπεις.

    Τελικά και στην περίπτωσή του «είχε ο καιρός γυρίσματα…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ψυχάρης, Μπόμπολας, Μουλόπουλος στο ίδιο… τραπέζι – Τι συζήτησαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραγραφή φορολογικών χρήσεων: Όλη η αλήθεια και οι εξαιρέσεις με παραδείγματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Τραμπ θέλει το καζίνο Λουτρακίου αλλά το εμπόδιο λέγεται… Μπάνον



    ΣΧΟΛΙΑ