ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξέφρενες νύχτες ζει τα τελευταία 24ωρα η Αράχωβα λόγω του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Τα πάρτι μεγάλων εταιρειών γεμίζουν ασφυκτικά τα καταστήματα με στελέχη επιχειρήσεων, πολιτικούς, λομπίστες και δημοσιογράφους να κάνουν το παραδοσιακό PR.
Στην αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύει το mononews οι «ράμπο» της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της «Μυκόνου του χειμώνα» και προχώρησαν σε εξονυχιστικά έλεγχο, ενώ ακολούθησαν και αντίστοιχοι έλεγχοι σε αρκετά ακόμα bars του κοσμοπολίτικου θερέτρου του Παρνασσού.

Τα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής εισήλθαν στο κατάστημα διακριτικά και ζήτησαν από τους υπεύθυνους του καταστήματος όλα τα οικονομικά τους στοιχεία, για να διαπιστωθεί αν έχουν δηλωθεί όλες οι συναλλαγές και αν έχουν κοπεί αποδείξεις.
Διαβάστε επίσης
Hellenic Train για έκρηξη βόμβας: Περιορισμένες οι υλικές ζημιές, δεν υπήρξε τραυματισμός
IMO/ MEPC 83: Συμφωνία μεσοπρόθεσμων μέτρων για τη μείωση εκπομπών GHGs
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο Ίδρυμα Ευγενίδου η συνάντηση υψηλού επιπέδου για το μέλλον της ναυτιλίας και των λιμένων
- Γάλλος υπουργός Εμπορίου: Η ΕΕ διαθέτει εργαλεία για την αντιμετώπιση δασμών Τραμπ σε χάλυβα και αλουμίνιο
- Κρήτη: Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου
- Ιαπωνία: Πρώτη παράδοση ρωσικού πετρελαίου, μετά την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.