• First Top Stories

    Κοντομηνάς-Καλογρίτσας: Αναβλήθηκε το ραντεβού – Δεν δείχνει να βιάζεται το αφεντικό του Alpha

    • NewsRoom

    Δημήτρης Κοντομηνάς


    Δημήτρης Κοντομηνάς και  Βλαδίμηρος Καλογρίτσας δεν θα συναντηθούν τελικά σήμερα στην Κάντζα και οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους θα πρέπει να περιμένουν μία ακόμη εβδομάδα. Το πολυαναμενόμενο ραντεβού αναβλήθηκε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και των δύο. Τουλάχιστον αυτή ήταν η επίσημη εξήγηση που δόθηκε, αν και η αναβολή αυτή δείχνει ότι ο πρόεδρος του Alpha ούτε βιάζεται ούτε φαίνεται να πιέζεται από τις εξελίξεις.

    Δεδομένου μάλιστα ότι ο κ. Κοντομηνάς αναχωρεί για τις ΗΠΑ, η συνάντηση με τον κ. Καλογρίτσα πάει πια για την ερχόμενη εβδομάδα.

    Το ραντεβού είχε κλειστεί για σήμερα Τετάρτη κατόπιν αιτήματος του ίδιου του κ. Καλογρίτσα και είχε επιβεβαιωθεί με αποκλειστική δήλωση του κ. Κοντομηνά στο mononews.gr

    Επί της ουσίας άρχισαν και επισήμως τα… παζάρια μεταξύ παλαιών και νέων καναλαρχών εν όψει του νέου τηλεοπτικού τοπίου που διαμορφώθηκε μετά τη δημοπρασία των τεσσάρων αδειών, με τους επιχειρηματίες που έμειναν εκτός νυμφώνος να αναζητούν ένα… παράθυρο για να συνεχίσουν την παρουσία τους στα τηλεοπτικά πράγματα.

    Η συνάντηση αυτή μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική και για τους δύο, καθώς αμφότεροι διαθέτουν κάτι που δεν έχει ο άλλος και θα έλεγε κανείς πως αλληλοσυμπληρώνονται…Και είναι σαφές ότι η συνάντηση αυτή μόνο τυπικό χαρακτήρα δεν πρόκειται να έχει. Η λογική λέει ότι οι δυο πλευρές έχουν ξανασυναντηθεί και έχουν συμφωνήσει σε κάποια βασικά πράγματα. Σε αντίθετη περίπτωση φαντάζει απίθανο να είχαν ορίσει ως τόπο συνάντησης τους στον Alpha οι δυο επιχειρηματίες.

    Bασικό στοιχείο στο εκκολαπτόμενο deal είναι ότι έχει τις “ευλογίες” της κυβέρνησης, καθώς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες,  ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο  φέρεται ακόμα και να προσδοκά το κλείσιμο της συμφωνία. Και αυτό το γνωρίζουν και οι δυο επιχειρηματίες.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/neo-topio-tis-tileorasis-kontominas-marinakis-kalogritsas-chatzinikolaou/72108

    http://www.mononews.gr/megalo-deal-pou-theli-kivernisi-kontominas-kalogritsas/72012



    ΣΧΟΛΙΑ