• First Top Stories

    Δεν εντοπίστηκαν ίχνη σύγκρουσης στη μοιραία Cayenne

    • NewsRoom


    Το αυτοκίνητο μάρκας Porsche Cayenne της συζύγου του εκδότη της “Ακρόπολης”, Παναγιώτη Μαυρίκου, μέσα στο οποίο κάηκε ζωντανός πριν από λίγες ώρες, δείχνει να μη φέρει κανένα ίχνος σύγκρουσης, από την οποία μπορεί να είχε προκληθεί η ανάφλεξη. Το όχημα είναι μεν κατεστραμμένο από τη φωτιά, αλλά έχουν καεί ολοσχερώς τα πλαστικά του μέρη, όπως ο προφυλακτήρας, οι ποδιές κτλ, αλλά το υπόλοιπο αμάξωμα δεν φαίνεται να έχει σημάδια παραμόρφωσης ως αποτέλεσμα κάποιας σύγκρουσης.

    Το γεγονός αυτό ωθεί τις ανακριτικές αρχές να αναζητήσουν αλλού (πέραν της σύγκρουσης δηλαδή) τα αίτια της ανάφλεξης, η οποία ήταν και ξαφνική όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού.

    Οι κάμερες δείχνουν το αυτοκίνητο να κινείται κανονικά στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, να σταματά ξαφνικά και αμέσως μετά να τυλίγεται στις φλόγες.

    Ο οδηγός φαίνεται πως εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και δεν μπόρεσε να βγει με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

    Ωστόσο ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός, γιατί ο οδηγός αφού είδε πως δεν μπορεί να βγει από την αριστερή πόρτα, δεν επιχείρησε να βγει από τη δεξιά, αλλά παρέμεινε μέσα σε αυτό.

    Η μόνη λογική απάντηση είναι να πανικοβλήθηκε και στο μεταξύ από τις αναθυμιάσεις να έχασε τις αισθήσεις του.

    Η Αστυνομία αναζητά μέσα από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας τους οδηγούς που εκείνη την ώρα  κινούνταν παράλληλα ή κοντά με το όχημα του Μαυρίκου έτσι ώστε να συλλέξει περισσότερα στοιχεία, ενώ το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να ερευνηθεί εξονυχιστικά.

    Ακολουθούν φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος, τις οποίες εξασφάλισε το Πρώτο Θέμα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/alexis-kougias-sta-parapolitikagr-o-odigos-tis-cayenne-itan-o-mavrikos/52257

     



    ΣΧΟΛΙΑ