ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ της αγοράς θα είναι από την 1η Μαρτίου αυτό του Ομίλου Σκλαβενίτη με 560 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. O λόγος είναι πως εκείνη την ημέρα, ολοκληρώνεται η ενσωμάτωση του δικτύου της Μαρινόπουλος στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ.
Προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από το νόμο, τα καταστήματά της Μαρινόπουλος θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.
Σε σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Μαρινόπουλος αναφέρεται: «Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Η εταιρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρωποι! Όλοι οι εργαζόμενοι των καταστημάτων θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση».
Σημειώνουμε ότι η επαναλειτουργία των καταστημάτων της Μαρινόπουλος θα γίνει σταδιακά. Έμφαση θα δοθεί πρωτίστως στην επαρχία όπου ο όμιλος Σκλαβενίτη δεν έχει μέχρι σήμερα παρουσία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ήταν το Eurogroup o πολιτικός θάνατος του Τσακαλώτου;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αλήθειες που θα πουν την καθαρά Δευτέρα στα χωριά τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μετά το φιάσκο της αναβολής, νέο εδώλιο για τη Siemens
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Έσπασε το ανοδικό σερί του S&P 500 – Τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ΗΠΑ-Κίνας εξετάζει η αγορά
- Μελίνα Τραυλού: Ζητώ αναθεώρηση των αποφάσεων του ΙΜΟ και ΕΕ, εξασφάλιση βιωσιμότητας και καυσίμων, καθώς και ενσωμάτωση των απόψεων της ναυτιλίας
- Νέος ευρωπαϊκός κανονισμός, πλήγμα στην παράνομη διακίνηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης
- Πετρέλαιο: Εκτόξευση μετά τις αναφορές πως ετοιμάζεται να εκκενωθεί η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ιράκ
