• bloomberg

    Financial Times

    Εξαγορά Tiffany & Co. από LVMH: Πολύ κοντά η ολοκλήρωση της συμφωνίας «μαμούθ» 16,7 δισ. δολάρια

    • NewsRoom


    Ο γαλλικός οίκος πολυτελών ειδών LVMH είναι πολύ κοντά στην εξαγορά της αμερικανικής εταιρείας κοσμημάτων Tiffany & Co.  έναντι 16,7 δισ. δολάρια, σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται οι Financial Times.

    Τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών πρόκειται να συναντηθούν σήμερα Κυριακή για να συμφωνήσουν στην πρόταση εξαγοράς 135 δολαρίων ανά μετοχή που έχει υποβάλει η LVMH για την αμερικανική αλυσίδα κοσμημάτων, όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα.

    Ωστόσο, το Reuters αναφέρει ότι κανείς από τους εκπροσώπους των δύο εταιρειών δεν ήταν διαθέσιμος για να σχολιάσει το δημοσίευμα.

    Υπενθυμίζετε πως η LVMH προσπαθεί να εντάξει το brand Tiffany στον όμιλο της με μία προσφορά που αγγίζει τα 15,7 δισ. δολάρια, έναντι 120 δολάρια ανά μετοχή ή 14,5 δισ. δολάρια που ήταν η αρχική προσφορά της, τον περασμένο μήνα.

    Οι μετοχές διαπραγματεύονται πάνω από την αρχική προσφορά για πάνω από τρεις εβδομάδες καθώς οι επενδυτές θεωρούν ότι είναι κάτω από την πραγματική αξία της Tiffany. Ορισμένοι αναλυτές βλέπουν μεγαλύτερη δυναμική, με την Credit Suisse να θέτει την τιμή στόχο στα 140 δολάρια και την Cowen στα 160 δολάρια.


    © The Financial Times Limited 2024. All Rights Reserved. Not to be redistributed, copied or modified in any way.
    mononews.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation.




    ΣΧΟΛΙΑ