• ESG News

    ForeSCITE ESG Reading: Εφαρμογή που παρουσιάζει τις επιδόσεις ESG

    • ESG Team


    Mια εφαρμογή που παρουσιάζει  τις βαθμολογίες ESG των εταιρειών παρουσίασε η ForeSCITE, LLC με έδρα τη Νέα Υόρκη που δραστηριοποιείται στο Fintech.

    Πρόκειται για το ForeSCITE ESG Dashboard, που βασίζεται στην ίδια τεχνολογία AI που παρέχει το ForeSCITE σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

    Το ForeSCITE ESG Reading, χρησιμοποιώντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, δίνει τη δυνατότητα σε όσους την χρησιμοποιούν να  διαβάζουν τις επιδόσεις ESG μιας εταιρείας, παρέχοντας βαθμολογίες ESG.

    Το ForeSCITE ESG Dashboard αξιολογεί τις εταιρείες σε τρεις πυλώνες: περιβάλλον , κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση.

    Οι βαθμολογίες

    Οι βαθμολογίες ESG της εφαρμογής είναι κορυφαίες, μέσος όρος, και βραδυκίνητες.

    Κορυφαίες: Οι εταιρείες που ηγούνται του κλάδου τους στη διαχείριση των πιο σημαντικών κινδύνων και ευκαιριών ESG.

    Μέσος όρος: Μια εταιρεία με μικτό ή εξαιρετικό ιστορικό διαχείρισης των πιο σημαντικών κινδύνων και ευκαιριών ESG σε σχέση με τον κλάδο της.

    Βραδυκίνητες: Οι εταιρείες  που υστερούν σε σχέση με τον  κλάδο τους λόγω της υψηλής έκθεσής τους στους κινδύνους και της αποτυχίας τους να διαχειριστούν σημαντικούς κινδύνους ESG

    Από το λανσάρισμά της, η εφαρμογή έχει δείξει τη δυναμική της, αυξάνοντας σημαντικά τη βάση χρηστών της. Η βασική έκδοση της εφαρμογής, έχει δωρεάν πρόσβαση ενώ η επαγγελματική έκδοση προσφέρει προγραμματισμό στόχων, ForeSCITE Group Trader, ForeSCITE Robo Advisor, προϋπολογισμό και τον πίνακα εργαλείων ForeSCITE ESG, καθώς και πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της βασικής έκδοσης για 5,99 $/μήνα.

    Μέσω της εφαρμογής ForeSCITE ESG Reading , κάθε επενδυτής μπορεί να έχει πρόσβαση στην πληροφορία επιδόσεων ESG για τις εταιρείες που τον ενδιαφέρουν.

    Το ForeSCITE ESG Reading έχει σχεδιαστεί για να μετρά την ανθεκτικότητα μιας εταιρείας  μακροπρόθεσμα, εκτιμώντας τους περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς κινδύνους και κινδύνους διακυβέρνησης που αντιμετωπίζει. Οι βαθμολογίες ESG της εφαρμογής διακρίνουν τις εταιρείες σε τρεις κατηγορίες, στις κορυφαίες, σε αυτές που ανήκουν στον μέσο όρο και στις βραδυκίνητες.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ