• Videos & Blogs

    Συνελήφθη η Βουλγάρα που σκότωσε και έβαλε το πτώμα του ναυτικού άνδρα της στον καταψύκτη (video)

    • NewsRoom
    Πτώμα ναυτικού


    Μέτα από δέκα μήνες εντατικών ερευνών, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τη Βουλγάρα, που είχε σκοτώσει και στη συνέχεια είχε αφήσει το πτώμα του ναυτικού συζύγου της στον καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα.

    Το, Ιανουάριο του 2016, η Ελλάδα είχε συγκλονίζεται από την είδηση, ότι το πτώμα ενός άνδρα ο οποίος αναζητούνταν επί ένα χρόνο από τους φίλους και τους συγγενείς του εντοπίστηκε  σε εμβρυϊκή στάση σε καταψύκτη, που βρισκόταν στο σπίτι που νοίκιαζε η πρώην γυναίκα του. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ο 63χρονος ναυτικός, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε να πραγματοποιήσει τη νεκροψία – νεκροτομή, πριν τοποθετηθεί τυλιγμένος με σεντόνι μέσα στον εν λειτουργία καταψύκτη, είχε δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι. Παρόλα αυτά δεν ήταν θανατηφόρα. Ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία, καθώς οι δολοφόνοι έκλεισαν το στόμα και τη μύτη του θύματος τους πριν τον βάλουν στον καταψύκτη.

    Στη συνέχεια τοποθέτησαν το πτώμα του ναυτικού στην ηλεκτρική συσκευή η οποία δεν τέθηκε ποτέ εκτός λειτουργίας, προκειμένου να μην υπάρξει δυσοσμία αλλά και να έχουν περιθώριο να εξαφανιστούν οι δράστες. Το πτώμα του ναυτικού ανακάλυψε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος εισέβαλε με δικαστικό κλητήρα στην ιδιοκτησία του αναζητώντας τον ενοικιαστή του, ο οποίος δεν απαντούσε στις κλήσεις του για να του πληρώσει μισθώματα ενός περίπου έτους.

    Η 49χρονη Βουλγάρα υπήκοος όπως προέκυψε από τα στοιχεία των διωκτικών αρχών σκότωσε το 63χρονο άνδρα της με τη βοήθεια δυο ακόμα ατόμων:  μιας 26χρονης συμπατριώτισσάς της, η οποία συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο κι ενός 29χρονου Ρουμάνου τον οποίο προσέλαβε η 49χρονη προκειμένου να σκοτώσει τον άνδρα της. Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία είναι και ένας 32χρονος Βούλγαρος, ήδη έγκλειστος των φυλακών Νιγρίτας.

    https://youtu.be/-Z4tJz0CxIc

    Σε βάρος της συζύγου του άτυχου ναυτικού εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα, που είχε εκδοθεί σε βάρος της. Συνελήφθη στις 15 Νοεμβρίου στα σύνορα της Βουλγαρίας με τη Ρουμανία. Μαζί της ήταν και ο γιος της, ενώ προσπάθησε να περάσει το μεθοριακό σταθμό με πλαστά έγγραφα, κάτι που έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς οι οποίοι τη συνέλαβαν για να διαπιστώσουν λίγη ώρα αργότερα την πραγματική της ταυτότητα και τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

    Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα, οι υποψίες των αστυνομικών έπεσαν στην πρώην σύζυγό του και οι έρευνες τους στη Βουλγαρία, καθώς τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει ήταν ότι αμέσως μετά τη δολοφονία διέφυγε  μαζί με το ανήλικο παιδί της στην πατρίδα της. Φαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η γυναίκα φοβήθηκε για τον εντοπισμό της κι έτσι αποφάσισε να διαφύγει και από την πατρίδα της. Η απόπειρά της όμως δεν είχε αίσιο τέλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έξαλλος ο Δ. Βερύκιος απειλεί τη Στ. Τσιμτσιλή on camera: “Όποιος δε σέβεται, την πατάει!” (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελ. Μελέτη: Η φωτογραφία-αίνιγμα της παρουσιάστριας. Μαγειρεύει για…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Britney Spears: Φλερτάρει γυναίκα μπροστά στις κάμερες (video)



    ΣΧΟΛΙΑ